PO UGLEDU NA RADONJIĆA: Važno je da pobedimo - Grk oduševio Delije uoči evroligaškog derbija!

Autor:

Sport

25.10.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi košarkaški spektakl odigraće se u beogradskoj Štar Areni u četvrtak 26. oktobra.

PO UGLEDU NA RADONJIĆA: Važno je da pobedimo - Grk oduševio Delije uoči evroligaškog derbija!

Foto: Starsport

Peta evroligaška runda donosi i prvi ovosezonski večiti derbi. U Štark Areni po treći put na međunarodnoj sceni za bodove će se boriti Partizan i Crvena zvezda Meridianbet, a zanimljivu izjavu uoči predstojećeg meča dao je novi strateg crveno-belih košarkaša, Janis Sferopulos.

- Ovo je veoma važan meč za nas, a i za njih. Svi znaju važnost derbija. Mislim da igrači znaju koliko je važno za celu Crvenu zvezdu da pobedimo i zato želim da se borimo, da poštujemo Partizan, ali da damo sve od sebe - istakao je Grk, a zatim i dodao:

- Mi smo Crvena zvezda i borićemo se. Imam neke ideje koje polako uklapam u tim. Radimo na prioritetima prvo, a onda i na ostalim stvarima - zaključio je Janis Sferopulos.

Foto: Starsport

Dejan Radonjić je imao specifične najave derbija

 

Navedena izjava novog trenera kluba sa Malog Kalemegdana, podsetila je mnoge pristalice ovog kluba na nekadašnju najavu duela protiv večitog rivala koju je izrekao tadašnji trener Crvene zvezde Meridianbet Dejan Radonjić koji je na pitanje novinara o očekivanjima pred duel sa Partizanom istakao da će njegov tim taj meč dobiti.

Ostaje da se vidi hoće li se Janisova očekivanja i ostvariti.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading