SLOVEN IDE DALJE: U duelu dva prvoplasirana tima srpskoligaškog karavana slavio je tim iz Rume! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.10.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Železničar iz Inđije završava takmičenje u kupu.

SLOVEN IDE DALJE: U duelu dva prvoplasirana tima srpskoligaškog karavana slavio je tim iz Rume! (VIDEO)

Foto: GFK Sloven Ruma

U okviru 1/8 finala Kupa Područnog fudbalskog saveza Srem ekipa GFK Slovena iz Rume ugostila je sastav Železničara iz Inđije. Žreb je spojio dva prvoplasirana tima Srpske lige Vojvodina, koji dele prvo mesto na tabeli sa po 24 osvojena boda.

Treneri Vasiljević i Livaja iskoristil su ovu utakmicu da pruže igračima koji su imali manju minutažu u prvenstvu. Na samom početku meča gosti dolaze do stopostotne šanse, ali udarac marka Radmana uspeo je da zaustavi golman Krompić.

Fudbaleri Slovena nakon toga kreću sa ofanzivnim napadima, i nakon uvodne prilike stižu do vođstva. Živković je iskoristio nespretnu reakciju rivala, stigla je lopta do njega na ivici kaznenog prostora, odakle je odličnim udarcem po zemlji smestio loptu u mrežu, 1:0 za tim iz Rume. 

 

 

Nastavljena je ofanziva domaćeg sastava, nakon par prilika Sloven je preko strelca prvog gola stigao do uvećanja prednosti. Živković je odličnim driblingom prošao svog čuvara, nakon toga je poslao loptu u mrežu, 2:0.

 

 

Drugo poluvreme počelo je izmenama na obe strane, gosti su izvršili svih pet, dok su domaći izvršili tri. Ulazak rezervista doveo je do bolje igre Železničara, i gosti su stigli do pogotka ubrzo.

U 62. minutu centaršut Ognjena Miljevića iskoristio je Marko Radman, 2:1. Do kraja utakmice Železničar je imao terensku inicijativu, dok su domaći vrebali svoju priliku iz kontranapada.

 

 

Nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo, Sloven ide dalje, dok Železničar ostaje samo na mečevima u prvenstvu. 

Sloven (Ruma) - Železničar (Inđija) 2:1 (2:0)

Sloven: Krompić, Simić (od 46' Kuljanin), Jandrić (od 46' Mirčetić), Velikić, Živković, Stoisavljević, Radišić (od 46' Luešević), Maksimović, Marinković (od 65' Poznan), Stevanović, Savinović

Železničar: Krivokuća, Grković, Vuković (od 51' Trbović), Bosnić (od 51' Brajić), Šahurić (od 51' Petrović), Radman, Maoduš (od 51' Miljević), Kaurin, Nikolić, Trkulja (od 51' Matijević), Kačar 

Predstojećeg vikenda oba tima očekuju nova iskušenja u prvenstvu, ligaški duel ova dva sastava zakazan je za 14. kolo, kada će se baš kao i sada, meč odigrati u Rumi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading