PARTIZAN BEZ ŠANSE PROTIV SLOGE: Odlična partija tima iz Zabojnice za prelazak na prvo mesto na tabeli!

Autor:

Sport

25.10.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za sam vrh se dodatno zahuktava.

PARTIZAN BEZ ŠANSE PROTIV SLOGE: Odlična partija tima iz Zabojnice za prelazak na prvo mesto na tabeli!

Foto: FK Sloga Zabojnica

U okviru osmog kola Šumadijske lige "Jug" sastav Sloge iz Zabojnice ugostio je ekipu Partizana iz Bumbarevog Brda. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe druge pozicije na tabeli (17 osvojenih bodova), dok su gosti sa 11 bodova manje bili na deobi desetog mesta u ligi.

Odlično igra tim iz Zabojnice pred svojim navijačima ove sezone, od starta prvenstva su na maksimalnom učinku uz devet postignutih i samo jedan primljeni gol, a u istom ritmu su ušli i u duel sa crno-belima.

Odolevali su gosti do 25. minuta kada je Marko Krstić "otvorio" utakmicu pogokom za 1:0 u korist Sloge. Ofanziva domaćina je nastavljena i do odlaska na odmor još tri puta se tresla mreža golmana Partizana.

Republika

Foto: FK Partizan Bumbarevo Brdo

Crno-beli bez šansi protiv Sloge

U 41. minutu Bojan Matić je uvećao prednost svog tima na 2:0, da bi u razmaku od sedam minuta Aleksandar Radovanović sa dva pogotka postavio konačnih 4:0 nakon 45 minuta igre.

"Odrađivali" su posao domaći fudbaleri u drugom poluvremenu, ali su i pored toga uspeli da još par puta savladaju golmana Vukovića. Na listu strelaca se u 53. minutu upisao Lazar Jovanović, petnaestak minuta kasnije pogodio je i Nikola Gavrilović, 6:0.

Ublažili su gosti poraz desetak minuta pred kraj susreta na 6:1 preko Miloša Vučkovića, ali je par minuta nakon prvog gola Partizana, Matić svojim drugim na meču postavio konačnih 7:1.

Sloga (Zabojnica) - Partizan (Bumbarevo Brdo) 7:1 (4:0)

Sloga: Nešović, Pavlović, Gavrilović, Radovanović, Vukomanović, Savić, Matić, Jovanović, Obrenović (od 70' Paunović), Krstić, Spasojević (od 30' Obrović)

Partizan: Vuković, Nenadović, Sokić, Mirović, Marković, N. Vučićević, M. Vučković, Mijailović, Vladisavljević, N. Vučković, D. Vučković 

Ovim trijumfom, uz poraz dosadašnjeg lidera, Crvene zvezde, tim Sloge je zajedno sa sastavom Grizlija stigao do deobe prve pozicije na tabeli, sa po 20 osvojenih bodova.

U sledećem kolu Partizan dočekuje ekipu Bare, dok Sloga gostuje sastavu Mladosti iz Raškovića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading