NAPADAČKA RAPSODIJA TAVNIKA: "Petarda" u mreži Bogutovačke Banje za nastavak šampionskih ambicija!

Autor:

Sport

25.10.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna partija domaćeg sastava.

NAPADAČKA RAPSODIJA TAVNIKA: "Petarda" u mreži Bogutovačke Banje za nastavak šampionskih ambicija!

Foto: FK Tavnik

U okviru devetog kola Međuopštinske lige FS Rasinskog okruga ekipa Tavnika ugostila je sastav Bugutovačke Banje, domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe druge pozicije i 17 osvojenih bodova, dok su gosti sa 11 manje bili na 12. mestu u ligi.

Odlično su domaći otvorili utakmicu, i već nakon 15 minuta igre imali su dva gola prednosti na svojoj strani. Prvo je iskusni Zucović sjajno proigrao Sašu Vilotijevića, koji postiže gol za 1:0. Par mintua kasnije Tavnik preko Milosavljevića duplira svoje vođstvo, 2:0.

Činilo se mnogima da je to, to što se tiče gostujućeg tima, ali je ubrzo stigao odgovor na drugoj strani. Za samo četiri minuta gosti pogotcima Nikole Žarčanina i Nenada Kovačevića stižu do izjednačenja, 2:2.

Republika

Foto: FK Tavnik

Trijumf Tavnika

"Vratili" su se domaći fudbaleri u meč nakon par minuta i sa dva pogotka do odlaska na odmor otišli su na pauzu sa prednošću od 4:2. Posle kornera najviši u skoku bio je kapiten Jovović, 3:2. Dok je ubedljivo najlepši detalj na meču viđen u 37. minutu kada je sjajnu akciju Mijailovića i Milosavljevića začinio Nikola Šćepović evrogolom, 4:2.

U drugom poluvremenu tempo utakmica je bio dosta slabiji. Gosti na isteku sat vremena igre nakon kornera i kombinacije Simovića-Jovovića stižu do 5:2, ovo je bio drugi gol Jovovića na utakmici.

Pokušavali su gosti da ublaže poraz, najbolju priliku za to su imali u 70. minutu kada je stativa bila saveznik domaćinu. Izmenama na obe strane meč je priveden kraju rezultatom koji je postavljen na pola sata pre kraja utakmice.

Tavnik - Bogutovačka Banja 5:2 (4:2)

Tavnik: Projović, Mijailović, Jovović, Vilotijević, Zucović (od 59' Levajac), Simović, Milosavljević, Šćepović, Aleksić, Milovanović (od 72' Jovanović), Mijailović

Bogutovačka Banja: Milanović, Lukić, P. Kosovac, Korićanac, Bačarević (od 81' Lekić), N. Kosovac, Vukićević (od 46' Milošević), Kovačević, Ljubičić (od 81' Veljović), Bačarević (od 75' Lekić), Žarčanin (od 85' Đorđević) 

Iz redova Tavnika su nakon meča poručili:

- Ako izuzmemo par minuta u kojima smo primili dva pogotka, bila je ovo jedna od najboljih napadačkih partija našeg tima. Možemo reći da ekipa iz Bogutovca po prikazanom svakako ne zaslužuje da bude u donjem delu tabele, ovim putem želimo im sve najbolje u nastavku prvenstva i da se zahvalimo što su pristali na pomeranje termina utakmice.

Ovim trijumfom, i usled poraza lidera na tabeli, ekipa Tavnika je stigla na samo bod zaostatka za prvim mestom. U sledećem kolu Tavnik gostuje sastavu Jovo Kursule, dok tim Bogutovačke Banje dočekuje Gružu iz Vitanovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading