SFEROPULOS PRED GOSTOVANJE U ZAGREBU! Cibona iigra dobru timsku košarku!

Autor:

Sport

02.12.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos izjavio je pred nedeljnu utakmicu sa Cibonom, da zagrebački tim igra jako dobru timsku košarku.

SFEROPULOS PRED GOSTOVANJE U ZAGREBU! Cibona iigra dobru timsku košarku!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sutra uveče od 19 časova dočekuju ekipu Cibone, u utakmici 10. kola AdmiralBet ABA regionalne lige.

- Igramo protiv na terenu dobro organizovanog tima. Cibona je ekipa koja igra jako dobru timsku košarku i sa naše strane moramo da budemo spremni da odigramo čvrstu utakmicu protiv Cibone - izjavio je Janis Sferopulos za zvanični sajt kluba.

Prvotimac tima sa Malog Kalemegdana Stefan Lazarević dodao je da je na njegovom timu da odigra dobar i čvrst meč.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Lazarević

- Odigrali smo tešku zahtevnu utakmicu u petak uveče, ali sve je lakše kada se pobedi i kada je veliki napor i trud nagrađen. Sada nas čeka Cibona, mlada ambiciozna ekipa koja će bez ikakvog pritiska igrati ovu utakmicu - zaključio je Lazarević.

Zvezda Meridianbet je lider takmičenja i trenutno ima skor od osam pobeda i samo jednog poraza, dok su Zagrepčani na 12. poziciji, uz tri trijumfa i šest poraza.

Prvak Srbije je, podsetimo, pre dva dana ubedljivo savladao Efes rezultatom 97:83 u 11. rundi Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading