NEDOVIĆ SKROMAN NAKON BRUTALNE PARTIJE: Veoma sam srećan! Povratak Lazića doneo čvrstinu!

Autor: M. M.

Sport

01.12.2023

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadovoljstvo u taboru crveno-belih posle pobede nad Efesom.

NEDOVIĆ SKROMAN NAKON BRUTALNE PARTIJE: Veoma sam srećan! Povratak Lazića doneo čvrstinu!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet zaslugom Nemanje Nedovića stigli su do velikog preokreta i pobede protiv Efesa u 11. kolu Evrolige (97:83).

Srpski bek postigao je 23 poena, što je bilo najviše na meču, ali nije poleteo zbog toga, već zasluge pripisuje timu.

Bila nam je potrebna ova pobeda, vrlo sam srećan. Srećan sam i zbog povratka Branka Lazića, koji je doneo čvrstinu. Postigli smo 97 poena, u drugom poluvremenu smo dobrom defanzivom protivnika sveli na 34 poena - rekao je Nedović.

Njegovom partijom zadovoljan je i trener Janis Sferopulos.

Nedović je ključan, da počne da pogađa. Jago je bio dobar. Ne mogu da uperim prstom u nekoga. Ali,pričam o odbrani Lazića i Lazarevića. Za mene, ovaj tim ima veliki talenat u napadu. Način na koji smo igrali u napadu i talenat je nešto što želim da izvučem iz ove ekipe. Moj prioritet je kako da popravim tim u odbrni. U napadu mi lako ubacio 80, 85 poena. Najveći izazov je odbrana - rekao je grčki stručnjak i dodao:

- Čestitam Lazići i Lazareviću na odličnoj odbrani na Larkinu. Odatle je počela odbrana. Ne mogu da izstavim nikog od mojih igrča jer su svi pomogli da se dođe do pobede. Svi zalsužuju moje čestitke. Nasmejan sam jer je ovo velika pobeda protiv vrlo kvalitetnog protivnika. Mislim da su igrači pokazali koliko žele da pobede, posebno posle prvog poluvremena. Sada bi trebalo da zaboravimo ovaj meč, jer igramo protiv Cibone za 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading