KAPITEN ZVEZDE MERIDIANBET PROGOVORIO O POVREDI! Evo kakve su šanse da Lazić ZAIGRA protiv Efesa!

Autor:

Sport

30.11.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Meridianbet Branko Lazić, pred utakmicu sa Efesom u Evroligi, naglašava da veruje u pobedu i dodao da će navijači imati veoma važnu ulogu.

KAPITEN ZVEZDE MERIDIANBET PROGOVORIO O POVREDI! Evo kakve su šanse da Lazić ZAIGRA protiv Efesa!

Foto: Starsport

Crveno-beli u petak od 20 časova dočekuju ekipu Efesa u utakmici 11. kola Evrolige.

- Očekujem da pružimo dobru partiju i da uz pomoć navijača dođemo do pobede. Biće teško posle ovih poraza i problema koje imamo. Siguran sam da ćemo uspeti da ostavimo to sa strane, da damo sve od sebe na terenu i nadam se pozitivnom ishodu - rekao je Lazić i osvrnuo se na svoju povredu:

- Videćemo da li ću biti na parketu, odradio sam tek danas drugi timski trening, ne verujem da su velike šanse da igram protiv Efesa, male su šanse, možda u nekim narednim utakmicama. Treba da idemo od meča do meča, ako krenemo da vadimo brojke i da pravimo planove, da se ne koncentrišemo na ono što je bitno, a to je utakmica, onda ćemo izgubiti fokus.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Lazarević

Njegov saigrač Stefan Lazarević dodaje da je ovo bitna utakmica u Evroligi za njegovu ekipu.

- Igramo pred domaćom publikom na domaćem terenu. U poslednje vreme od Fenerbahčea nismo imali pozitivan rezultat u Evroligi, međutim mislim da je sutra prava prilika, imali smo dobru utakmicu u Novom Mestu i smatram da su se pojedini igrači podigli na toj utakmici i da smo svi ušli u dobar ritam, što je dobra uvertira - istakao je Lazarević.

Crvena zvezda Meridianbet je posle 10 kola na skoru 3-7, dok Efes ima polovičan učinak od po pet pobeda i poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading