KADA MI JE GINEKOLOG REKAO ŠTA JE NAŠAO U URINU ZNALA SAM DA MOJ DEČKO NIJE KROČIO U TERETANU: Na stolici saznala BOLNU ISTINU

Autor: N.J.

Lifestyle

30.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod ginekologa je saznala za prevaru.

KADA MI JE GINEKOLOG REKAO ŠTA JE NAŠAO U URINU ZNALA SAM DA MOJ DEČKO NIJE KROČIO U TERETANU: Na stolici saznala BOLNU ISTINU

Foto: Tiktok

Mendi Kej Bauls saznala je na najčudniji način ikada da je dečko vara. Kada je podelila svoju priču sve je pitala: "Koji je bio najluđi način na koji ste saznali da vas neko vara?"

Mandi kaže da je izlazila sa dečkom pre dve ili tri godine koji se viđao sa još jednom devojkom sa strane, a to je otkrila na osnovu dlake koju je pronašla.

- Počela sam da primećujem ​​da njegovi odgovori na moje poruke zapravo nemaju smisla. Kao, slao mi je poruke koje je trebalo da šalje nekom drugom - rekla je i objasnila: 

- Pozvala sam ga, a on je rekao: "O, dušo, znaš da sam zaboravan", bla bla bla, kako god. Onda brzo dođe do moje kuće u majici koju nikada pre nisam videla. 

Tada je primetila dlaku koja nije njena.

S obzirom na to da je njena kosa narandžasta ovo nije mogla biti njena dlaka. Nažalost, uverila se u to da je prevario.

Foto: TikTok/mandiiikayyy

Devojka koja je našla dečku na majici svog dečka

Britani Kjara saznala je na mnogo gori način da je dečko vara, tako što je dobila infekciju.

- Lekar me je zvao nakon testa koji su uradili, rekao mi je da lekovi neće delovati i da dođem po druge. Ispostavilo se da imam ešeriju koli jer je moj dečko spavao sa drugim muškarcem, a govorio mi je kako ide u teretanu - ispričala je Britani Kjara.

Drugi tiktokeri takođe su podelili svoje priče u komentarima na video devojke koja je primetila dlaku na majici svog dečka.

- Bila sam u šestom mesecu trudnoće i dobila sam s lažne trudove, pokazalo se da imam polno prenosivu bolest, a onda je doktor objasnio da to nisam imala prvi put kada sam došla na pregled - priča jedna devojka.

- Moja devojka je lagala da radi za Dan zaljubljenih. Hteo sam da je iznenadim na poslu sa čokoladicama, a njen šef mi je rekao da je slobodna - priča muškarac.

- Koristio sam njen telefon da vidim nešto na Guglu, a u istoriji je pisalo da li su Blizanci i Vodolije kompatibilni. Ja sam Ovan - glasila je još jedna priča, a prenosi "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading