SAKRIO SAM KAMERU POD TUŠEM DA SAZNAM ŠTA MOJA ŽENA RADI: Ono što sam video bilo je ZAPANJUJUĆE, a nismo imali odnose čak 15 GODINA!

Autor:

Lifestyle

07.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je otkrio ostavilo ga je bez reči.

SAKRIO SAM KAMERU POD TUŠEM DA SAZNAM ŠTA MOJA ŽENA RADI: Ono što sam video bilo je ZAPANJUJUĆE, a nismo imali odnose čak 15 GODINA!

Foto: shutterstock

Jedan muškarac zatražio je mišljenje od savetnice. Naime, kako je ispričao on je u braku 30 godina, ima dva sina sa suprugom i dobili su nedavno unuku. Veruje da zbog svega što su doživeli, trebalo bi da se raduju životu. Ipak, nije tako.

Zaglavio sam u braku bez ljubavi i intimnog odnosa. Moja "cimerka", kako zovem svoju suprugu, morala je na žensku operaciju i da skratim priču, nismo imali odnose 15 godina. Međutim, došao sam do saznanja da je ona sama sebe zadovoljavala! Sada je sve previše jasno - nikad, pa gotovo nikad, nisam mogao zadovoljiti nju, pa je ona obavila posao. Ne volim filmove za odrasle, i nisam tip muškarca koji bi ikada varao. Pretpostavljam da se pitate kako znam da ona to radi? Uhvatio sam se kako se uzbuđujem što je vidim nagu, pa sam stavio kameru pod tuš. Da, znam koliko je to užasno, ali isto tako i varanje supružnika. Ona zapravo ugađa sebi svako jutro pre nego što ode na posao, dok sam ja se*sualno frustriran - rekao je on u svojoj ispovesti, a prenosi "Miror".

Foto: Shuttestock

Muž je sakrio kameru da vidi šta žena radi

Savetnica mu je objasnila:

- Ako je bez ljubavi jednako kao i bez se*sa, zašto si još uvek tamo ili zašto svojoj ženi nisi rekao šta osećaš? Komunikacija! U redu, pre svega, pozabavimo se kamerom pod tušem. Šokirana sam i ne znam šta da ti kažem, osim da to odmah izvadiš. Ne treba da ti govorim koliko je pogrešno i kako bi bilo kada bi tvoja supruga to saznala. Prilično sam sigurna da bi te ostavila i kontaktirala advokata, tako da se ne bi morao da brineš za brak bez se*sa više. Morate jedno drugome priznati da nijedno od vas dvoje nije srećno i razgovarati o tome kako dalje.

- Možda je to slučaj kada ste odlično obavili posao kao roditelji, odgajali dva sjajna sina, ali ste izgubili "nas" negde usput, ali završimo s tim i oboje možete nastaviti i biti srećni. Ili možete pokušati to da popravite, ali to zahteva napor – morate se vratiti i pronaći načine da ponovno uzbudite jedno drugo. Jasno je da je ona uzbuđena, ali možda misli da ti ne želiš ništa sa njom.  Neki ljudi su srećni što su kasnije u životu drugovi, ali meni ne zvuči kao da je iko od vas dvoje zadovoljan time. Oboje ste još uvek zainteresovani za odnose, ali to se među vama jednostavno ne dešava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading