EFES DESETKOVAN DOLAZI U BEOGRAD: Crvena zvezda Meridianbet mora da iskoristi šansu

Autor:

Sport

28.11.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski tim praktično ostao bez centara.

EFES DESETKOVAN DOLAZI U BEOGRAD: Crvena zvezda Meridianbet mora da iskoristi šansu

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ugostiće Efes u 11. kolu Evrolige u petak, a prema najavama iz Turske izabranici Janisa Sferopulosa mogli bi da imaju veliko olakšanje pred taj meč. Efes će kao i u duelu sa Partizanom igrati dosta oslabljen, s tim da bi meč u Beogradu mogao da propustio još jedan, a možda i dvojica značajnih košarkaša.

Naime, najnoviji problem za trenera Erdema Čana jeste povreda Ante Žižića. Hrvatski centar ima povredu lista, pa se očekuje da pauzira tri do četiri utakmice. To će predstavljati veliki hendikep za dvostrukog šampiona Evrope pošto su ranije već odsutni Elajdža Brajant i Tibor Plajs, dok Šejn Larkin igra sa povredom prsta i čeka ga operacija, a upravo je on bio najzaslužniji sa to što je Partizan pognute glave napustio Istanbul.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ante Žižić

Tim pre što bi Efes izostankom Žižića, uz Prajsa, praktično ostao bez adekvatnog rešenja na "petici", pa bi centri crveno-belih imali olakšan posao. Bez njega Efes ostaje samo sa Tajrik Džonsom na poziciji visokog. Koliko je Žižić bitan šraf u timu svedoči to što ove godine u Evroligi prosečno beleži 8,2 poena, 3,2 skoka i 11,4 indeks korisnosti.

Podsetimo, utakmica protiv Efesa igraće seu petak od 20 časova, a crveno-beli su još u ponedeljak pustili u prodaju karte za Arenu. Najjeftinije ulaznice su 1.300 dinara i one se odnose na bok nivoa 400, dok je centralni deo na istom nivou skuplji za 200 dinara. Samo tribina B košta 2.000 dinara, dok za sve ostale tribine (A, C i D), kao i parter B treba izdvojiti 3.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading