BIVŠEM KOŠARKAŠU ZVEZDE MERIDIANBET OTKAZAO BUBREG: Centar hitno primljen u bolnicu

Autor:

Sport

27.11.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji grčki košarkaš godinama ima priblema sa zdravljem zbog kilaže.

BIVŠEM KOŠARKAŠU ZVEZDE MERIDIANBET OTKAZAO BUBREG: Centar hitno primljen u bolnicu

Foto: Starsport

Sofoklis Skorcanitis, bivši košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, primljen je u bolnicu u Grčkoj u subotu uveče. Kako prenose tamošnji mediji, on nije u najboljem stanju, a imao je visok krvni pritisak, kao i mučninu zbog koje je hitno morao da bude prevezen u bolnicu.

Iako zvaničnih vesti nema šta mu se tačno desilo, u Grčkoj se uveliki spekuliše da mu je otkazao jedan bubreg zbog čega je i zadržan u bolnici. Na Skorcanitisu će morati da pokrenu i dalja ispitvanja, kako bi sa sigurnošću znali o čemu se radi.

Republika

Foto: Starsport

Nabacio još više kilograma: Sofoklis Skorcanitis

Nekadašnji grčki košarkaš, koji je tokom karijere imao i preko 180 kilograma, već dugo se muči sa zdravljem (delom i zbog viška kilograma) od kada se penzionisao 2020. godine. Tokom igračkih dana nosio je dres brojnih klubova Evrolige, a bio je član i Crvene zvezde  Meridianbet tokom 2015. Ipak, najdublji trag ostavio je u dresu Olimpijakosa i Makabija, dok je igrao i za Panatinaikos, PAOK, Kantu, Iraklis, Trikalu...

Ova vest odjeknula je jaku u svetskim košarkaškim krugovima samo nekoliko meseci nakon što je još jedan bivši košarkaš Zvezde Meridianbet ostao bez bubrega. Svima je još u mračnom sećanju drama Boriše Simanića kojem je odstranjen bubreg zbog udarca koji je dobio od reprezentativca Južnog Sudana Nunija Omota u dresu Srbije na Mundobasketu u Manili.

Foto: www.profimedia.rs

Boriša Simanić

Boriša je tada završio u bolnici, lekari su dali sve od sebe da mu spasu bubreg, ali se sve zakomplikovali nekoliko dana kasnije pa je on morao biti odstranjen. Boriša je tada došao u zemlju zajedno sa ostalim "orlovima", bio je i na dočeku, ali je lečenje nastavio tokom u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading