SEĆANJE NA JAGODU: "Delije" s velikom šetalicom, aplauzi za humanistu Mirotića! (VIDEO)

Autor: M.M.

Sport

24.11.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči meča Zvezda Medidianbet - Armani.

SEĆANJE NA JAGODU: "Delije" s velikom šetalicom, aplauzi za humanistu Mirotića! (VIDEO)

Foto: Starsport

Pred navijačima Zvezde su dve veoma važne utakmice. Jedna je u košarci u Evroligi, dok je druga teško gostovanje fudbalera u Superligi Srbije.

U Arenu večeras stiže Olimpija iz Milana u desetom kolu Evrolige. Biće to bitan duel jer imaju identičan skor - 3:6. Najveća dvorana na Balkanu je rasprodata, a "delije" su iskoristile priliku da odaju počast ubijenom saborcu Marku Ivkoviću Jagodi. On je izboden nožem u Istanbulu 2014. godine.

 

 

ARENA – NOVI SAD. U petak i subotu nas očekuju dva jako bitna meča i nema sumnje da će Arena da bude ispunjena ponovo do poslednjeg mesta, sa početkom u 20:30 protiv Armanija. U subotu nastavljamo borbu za titulu. Svi smo svedoci da imamo dobre igrače i da znaju da igraju fudbal, ali da ne ide uvek tako lako kako misimo da će ići. Bez naše pune tribine iza gola u Novom Sadu i zapadne tribine stadiona “Karađorđe”, naša borba neće da ima pun smisao. Jako teško gostovanje fudbalski gledano, prepreka koju moramo da pređemo! Ovo je prvenstveno izazov za Novi Sad i ostatak Srbije, da dođu u maksimalnom broju, ali ništa manje i poziv za sve Beograđane koji sebe smatraju navijačima našeg kluba. U ovakvim situacijama se ne postavlja pitanje gde ćemo da budemo u subotu od 16 časova jer osećamo da je bitno! Nakon ovog ispita koji moramo da pređemo i na terenu i na tribini, čeka nas put u Bern. Dakle, ako je u skorijoj prošlosti bila potrebna pomoć timu, to je ovaj momenat, da dišemo kao jedan i da guramo i fudbal i košarku u pravcu u kome zaslužuju! SVI U ARENU! SVI NA STADION KARAĐORĐE – stoji u saopštenju “delija”.

Veliku pažnju u Areni izazvao je i Nikola Mirotić, Srbin iz Crne Gore koji nastupa za Armani i ima španski pasoš. Dokazani je rodoljub i humanista.

Foto: Starsport

Mirotić sa fanovima

Samo dan posle toga, fudbaleri Crvene zvezde gostuju Vojvodini u Novom Sadu od 16:00. Crveno-beli imaju šest bodova manje od večitog rivala koji je lider na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
AMAN BRE VISE NORD KOREJCI

24.11.2023 23:47

SVIMA JE JAGODA U GRLU !