LJUDI, JA SAM SRBIN: Mesina se na urnebesan način prao za prozivanje Nejpira

Autor:

Sport

24.11.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toliko sam srpskih igrača trenirao... Uvek je uživanje doći ovde, imam posebnu konekciju sa ovom zemljom, trenerima, rekao je Italijan.

LJUDI, JA SAM SRBIN: Mesina se na urnebesan način prao za prozivanje Nejpira

Foto: Starsport

Mesina

Sukob Etorea Mesine i Šabaza Nejpira dobio je novu, urnebesnu epizodu. Italijanski stručnjak isprozivao je Amerikanca iz redova Crvene zvezde Meridianbet pre nekoliko dana  kada je uvredljivo govorio o beku koji ih je letos napustio jer navodno nije dobio tri puta veću platu, bar su tako preneli italijanski mediji, i prešao na Mali Kalemegdan. Zatim se oglasio Nejpir, pa opet Mesina sa porukom da je pogrešno protumačeno ono što je rekao.

Međutim, pred sam meč u Beogradu ali i posle njega iskusni stručnjak je opet govorio o Šabazu.

Foto: Starsport

 

- Žao mi je što su ovde to shvatili na loš način. Ali, tu nema ničeg više osim maksimalnog poštovanja prema Šabazu - rekao je Mesina pre pobede Armanija nad Zvezdom Meridianbet, a onda "prešao igricu" u nameri da se opere:

- Toliko sam srpskih igrača trenirao, da se osećam kao polu-Srbin. Uvek je uživanje doći ovde, imam posebnu konekciju sa ovom zemljom, trenerima i igračima, da mi je posebno zadovoljstvo kada dođem ovde. Što se Nejpira tiče, već sam objasnio sve, šta je i kako bilo. Mogu da kažem da je prvi put u životu da novinar nije odgovorio ništa na ono što sam rekao, na moj demanti nije odgovorio ništa. Znam šta sam rekao. Verovao sam pogrešnoj osobi. Rukovao sam se sa Nejpirom na kraju utakmice, jako ga poštujem i cenim sve što je uradio za Olimpiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading