MESINA NE VADI NEJPIRA IZ USTA: Italijan pred sam meč opet govorio o igraču Zvezde Meridianbet

Autor:

Sport

24.11.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Armanija i Amerikanac već danima razmenjuju poruke a sve je počelo kada je iskusni trener napao beka crveno-belih.

MESINA NE VADI NEJPIRA IZ USTA: Italijan pred sam meč opet govorio o igraču Zvezde Meridianbet

Foto: Starsport

Etore Mesina

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju od 20.30 Armani u desetom kolu Evrolige, a duel u Areni biće zanimljiv i zbog konflikta koji je nastao između tremera italijanskog tima Etorea Mesine i košarkaša crveno-belih Šabaza Nejpira. Italijan je pre nekoliko dana uvredljivo govorio o američkom beku koji ih je letos napustio jer navodno nije dobio tri puta veću platu, bar su tako preneli italijanski mediji, i prešao na Mali Kalemegdan.

Zatim se oglasio Nejpir, pa opet Mesina sa porukom da je pogrešno protumačeno ono što je rekao. Međutim, pred sam meč u Beogradu iskusni stručnjak je opet govorio o Šabazu.

Foto: instagram šabaz nejpir

Lažna informacija u vezi sa Nejpirom

- Žao mi je što su ovde to shvatili na loš način. Ali, tu nema ničeg više osim maksimalnog poštovanja prema Šabazu - rekao je sada Mesina.

Nema sumnje da će se njih dvojica sigurno sresti u Areni i popričati, a ko zna, možda Nejpir zbog svega bude dodatno motivisan. Naime, iako je polomio nos on će maskom zaigrati na ovom meču. Njegov oporavak je trajao kraće nego što se u prvi mah mislilo, ondno upravo će mu maka momoći da se zaštiti od novog neželjenog udarca u povređeni nos.

Podsetimo, crveno-beli su iz prošlonedeljnog duplog programa izašli sa jednom pobedom i jednim porazom. Trijumf su ostvarili nad Fenerbahčeom u Beogradu, a potom su poraženi od ekipe Olimpijakosa na gostovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading