NEDOVIĆ O SUROVIM METODAMA DUŠKA IVANOVIĆA: Neki nisu mogli da se adaptiraju na njegovu disciplinu

Autor:

Sport

28.11.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radili smo jako, ali uvek u dobrom i pravom smislu, nije to nikakvo ludilo, rekao je bek Crvene zvezde Meridianbet o bivšem treneru.

NEDOVIĆ O SUROVIM METODAMA DUŠKA IVANOVIĆA: Neki nisu mogli da se adaptiraju na njegovu disciplinu

Foto: Starsport

Duško Ivanović je iznenada došao u Crvenu zvezdu Meridianbet i isto tako iznenada otišao sa Malog Kalemegdana. Ono što ga je pratilo od prvog do poslednjeg dana, ali i pre dolaska u crveno-belo jato su priče o sada već čuvenim njegovim metodama i surovim vojničkim treninzima. Međutim, koliko tu ima istine i kako je sve stvarno izgledalo kada crnogorski stručnjak okupi ekipu na parketu otkrio je iz prve ruke bek Zvezde Meridianbet Nemanja Nedović i to pošto je Ivanović otišao iz kluba.

- Gledajte, Duško je staromodni trener, tu nema priče. On je trener iz stare škole jugoslovenske košarke. Strog je i traži disciplinu, ali nije to nikakvo ludilo. Sećam se kada je potpisao sa Crvenom zvezdom Meridianbet mnogi igrači su iznosili svoja mišljenja, ali stvari nisu bile takve. Nismo imali treninge od tri, četiri ili pet sati. Nikada. Uvek smo imali slobodne dane. Radili smo jako, ali uvek u dobrom i pravom smislu. Neki igrači mogu da se adaptiraju na njegovu disciplinu, neki ne. Lično sam ponosan jer sam uspeo u tome, pogotovo kada je ova sezona počela. Imali smo dobar odnos, igrao sam dobru košarku i bio sam tužan kada je otišao. Ali, to je posao i odluku je doneo klub, moramo to da poštujemo - rekao je Nedović u intervju za Eurohups.

Foto: Starsport

Lepo sarađivali: Nedović i Ivanović

Košarkaš Zvezde Meridianbet je govorio i o ličnim karakteristikama crnogorskog stručnjaka.

- Ivanović je jako dobar trener i čovek, pogotovo van terena. Možeš sa njim slobodno da pričaš o svemu, uvek ti daje samopouzdanje. Pozitivan je, gura te čak i kada ne ide kako treba. To je najvažnija stvar koju je doneo timu, osim košarkaških stvari o kojima ni ne treba da pričam jer njegovi rezultati govore o tome najbolji. Srećni smo kada pobeđujemo i zbog njega, jer vidimo koliko mu to znači - dodao je Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading