ŽIVOT JE SUROV, ODVOJIO ME JE OD SESTRE! Radin brat progovorio o PORODIČNIM ODNOSIMA: Možda se nekad i zbližimo!

Autor:

Zabava

28.11.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Manojlović otkrio zbog čega su zahladneli odnosi između Rade i njega.

ŽIVOT JE SUROV, ODVOJIO ME JE OD SESTRE! Radin brat progovorio o PORODIČNIM ODNOSIMA: Možda se nekad i zbližimo!

Foto: instagram.com

Nenad Manojlović priznao da on i njegova sestra po ocu Rada Manojlović nemaju vremena da se zbliže i uživaju u porodičnim druženjima zato što je ona previše posvećena poslu.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Nenad Manojlović

- Život je nekada malo surov, kada, malo, ide putem koji ne bi smo želeli. Radmila je veliki čovek, voli da pomogne, voli da radi. Apsolutno je predana svojoj karijeri. Mislim da je to jedna od kockica zbog koje se, između ostalog i ne viđamo. Ona je svoju karijeru stavila na prvo mesto, ali, to je samo jedan od razloga - rekao je Nenad za Republiku i otkrio da je on sestrin veliki poštovalac:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nenad Manojlović i Rada Manojlović

- Mi smo brat i sestra po ocu. Ja mog oca nisam zapamtio previšu u svom životu. Takav je put bio. Njena grana je otišla na jednu stranu, moja na drugu. To je sad tako, ali čudni su putevi gospodnji, može da se desi nekada i da se zbližimo malo više, kada ne budemo toliko radili. Ali, ja bi voleo da se to desi. Pored toga što se ne viđamo tako često, ja sam njen veliki navijač, i veliki poštovalaci. Ja sam jedan ponosan brat. Voleo bih da se nađe malo prostora da se nađe vremena za ono što je život, a ne samo posao.

 Nenad je otkrio da je čuo neke nove Radine pesme, te da se nada da će sestra dobro proći sa novim albumom.

Republika

Foto: YouTube/ Rada Manojlović

Rada Manojlović

Nešto od Radinih novih pesama sam video na Instagramu. Pesme su vrcave i varniče, i to je njena priča. Kontinuitet u građenju karijere i izgleda ne bi trebao da se narušava. Ko god je drastično promenio pravac, narod ga nije prihvatio. Možda je ona u karijeri pokušala da se posveti nekim drugačijim temama pesama, i tako je malo zbunila masu svojih fanova. U njenoj poziciji je jako teško raditi nešto dalje, sve je ostvarila - rekao je, pa dodao:

 - Duet, da , naravno. Imam duete sa kumom Aleksandrom Mladenović, i sa Biljom Marković. Preuduslov je da bude dobra pesma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading