OVO JE BURNA PROŠLOST GOCE TRŽAN: Evo gde je sve imala VRELU AKCIJU!

Autor:

Zabava

29.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan progovorila o mestima gde je bila intimna sa svojim partnerima

OVO JE BURNA PROŠLOST GOCE TRŽAN: Evo gde je sve imala VRELU AKCIJU!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Goca Tržan kaže da je u mladosti volela da s partnerima vodi ljubav u u tržnim centrima, te i da se dešavalo da u toku dana ima i preko 10 puta.

 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Tržan 

 

Goca je objasnila da je i za žene i za muškarce zdravo da budu što više seksualno aktivni, ali, naravno, samo s partnerima s kojima su dugo u vezi.


- Moram, pre svega, da kažem da su žene u Srbiji naučene da moraju da ugode muškarcu. Vekovima je vladalo mišljenje da on treba da se popne na nju, obavi šta treba, okrene se i zaspi. To je necivilizovano i prostački. Seks nije prost produžetak vrste. U suprotnom, bog ne bi dao orgazam. Savetujem devojkama da prekinu seks napola ako im ne prija i kažu: "Ćao, nije mi lepo." Ja sam s partnerima u mladosti gledala da imam seks na svakom koraku. Voleli smo da vodimo ljubav po tržnim centrima, to daje nekako drugi vid uzbuđenja. Mladi treba da isprobaju sve, da vide šta im najviše prija, ali da se, naravno, čuvaju i vode računa s kim se upuštaju u seksualne odnose - priča Goca i dodaje da je dobro da se i u školama više priča o seksualnom vaspitanju:


- Vrlo je važno da se roditelji ne iščuđavaju kad su teme o seksu u pitanju i da pričaju otvoreno s tinejdžerima. Bolje je da sednete pola sata sa decom i da im objasnite da koriste kondome i druga sredstva za kontracepciju nego da ih posle vodite na abortuse i kod doktora ako pokupe nešto usput. Ne treba da bude tabu da se o svemu tome priča, to je prirodna pojava i nešto normalno. Ubija me što živimo u takvom društvu da je nenormalno s roditeljima pričati o seksu i tako se informisati, a normalno je da žene budu potčinjene muškarcima.


Pored Raše mi ne trebaju
seksualna pomagala

Foto: PrintscreenInstagram

Goca Tržan i Raša Novaković 

 


Tržanova kaže da je s partnerom Rašom Novakovićem u krevetu apsolvirala sve igrice, te i da joj bilo kakva pomagala nisu potrebna.


- Tek sa 30 godina sam postala svesna toga šta želim u seksu. Do tada sam bila kao ćurka u magli, ali to je sve u redu. Ne trebaju mi bilo kakva seksualna pomagala u krevetu. Moj Raša je mašina, o tome otvoreno pričam. Namerno govorim na tu temu da bi ljudi prestali da se stide i gnušaju nečega što je sasvim prirodno - poručila je Goca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading