DEPRESIJA, PIŠTOLJ, VEŠANJE I OPROŠTAJNO PISMO: Srpske poznate ličnosti koje su izvršile samoubistvo - zbog ovih smrti NACIJA JE ZANEMELA (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrtni slučajevi u Srbiji koji su nas ostavili bez teksta.

DEPRESIJA, PIŠTOLJ, VEŠANJE I OPROŠTAJNO PISMO: Srpske poznate ličnosti koje su izvršile samoubistvo - zbog ovih smrti NACIJA JE ZANEMELA (FOTO)

Foto: youtube.com/Mirko Rasic, Printskrin/Aljazeera, Instagram, youtube.com/Nikola Tumbas, Tuborg Srbija

Brojne poznate ličnosti odlučile su da okončaju svoje živote. Javnost i njihovi najmiliji još uvek pate za njima. Sledeće smrti, dosta su potresle javnost, te se o njima mnogo govorilo i pisalo. Među njima ima kvalitetnih umetnika, jutjubera i sportista koji su obeležili živote, a svi ćemo ih pamtiti.

1. Kristina Kika Đurić (21)

Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život pred kraj 2021. godine. Poznata jutjuberka bila je popularna među tinejdžerima, brojne drame sa ostalim jutjuberima su je učinile prepoznatljivom, a kako više nije mogla da podnese pritisak javnosti i negativne komentare, Kika je sebi oduzela život 8. decembra 2021. godine. Podsetimo, Kristina Kika Đukić rođena je u 25. jula 2000. godine, a karijeru joj je obeležila drama sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, a nakon njene smrti, javnost je njega okrivila zbog toga što je digla ruku na sebe. Nakon njene smrti, njena majka Nataša snimila je video u kom govori kako misli da se Kika nije ubila već je ubijena.

Foto: Instagram

Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva u svom stanu

2. Mirko Rašić (32)

Kada je tragično preminuo Mirko Rašić javnost je bila uznemirena, ali to je mnogo teže palo njegovoj porodici i bliskim ljudima. Njegovo telo je pronađeno u garaži u Surčinu, a samo dva dana pre smrti objavio je video zbog čega niko nije posumnjao da nešto nije kako treba. Na duhovit način govorio je o automobilima, zbog čega ga je javnost volela. Takođe, bio je karate trener i glumac amater. Igrao je i u predstavama.

Foto: youtube.com/Mirko Rasic

Mirko Rašić bio je poznat po svojim emisijama

3. Igor Vuk Torbica (33)

Slavni reditelj ostavio je oproštajno pismo. Nakon što je otišao na put u Rovinj stigla je vest o njegovoj smrti.

Foto: youtube.com/Narodno pozorište Užice

Igor Vuk Torbica ubio se u 33. godini života

4. Marija Ćurčić (25)

Model i klabing promoterka, izvršila je samoubistvo 2018. godine. Njena majka, Ana Marija je novinarka koja se posvetila važnoj temi, a to je mentalno zdravlje.

Foto: Printscreen/youtube/Tuborg Srbija

Marija Ćurčić preminula je 25oj godini

5. Novak Bošković (29)

On je iz pištolja u legalnom posedu ispalio metak sebi u glavu. U tom trenutku u stanu je bila Novakova supruga. Karijeru je počeo u rodnoj Crvenki, a igrao je i za Vrbas, Priboj, slovenački Koper, mađarsku Tatabanju, Dinamo Bukurešt. Bošković je bio i član reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

Foto: instagram.com/ j_o_k_e_r_7

Novak Bošković - sportista koji se ubio

6. Miljan Mrdaković (38)

Bivši fudbaler Miljan Mrdaković se ubio pištoljem u svom stanu na Zvezdari. U tom stanu živeo je sa devojkom pevačicom Ivanom Stanić. Ona je otkrila šta je dovelo do ovog čina.

- Iskrena da budem, mi smo imali idealnu vezu i ljubav i sve je to bilo super, ali je on imao neke probleme sa kojima nije mogao da se nosi kako treba, nije bio jak. Malo je voleo da popije i mislim da je to pored problema koje je imao sa depresijom i glavni razlog zbog čega je to uradio - otvoreno kroz suze priča Ivana tada.

- Kako je meni makar pričao njemu se sve skupilo, bio je umoran od svega, završio je karijeru. Nije je jednostavno snalazio, ceo njegov život je bio fudbal, karantini i odjednom je ispao iz svega toga što ga je verovatno najviše mučilo, pa je počeo da se bavi menadžerskim poslom. Sad to tako funkcioniše, transferi i nekada ima posla, a nekada nema i sve je to moglo da krene na bolje, ali je to bila verovatno neka vrsta depresije, anksioznosti - priznaje pevačica za "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading