ANDRIANA LIMA JE NA METI KRITIKA MESECIMA ZBOG IZGLEDA: "Ovo je lice UMORNE mame i tri psa!"

Autor: M.O.

Lifestyle

16.11.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavila je tačku na sve loše komentare, ovom objavom.

ANDRIANA LIMA JE NA METI KRITIKA MESECIMA ZBOG IZGLEDA: "Ovo je lice UMORNE mame i tri psa!"

Foto: Tanjug/AP

Na svom Instagram nalogu, poznata manekenka Adriana Lima nedavno se obratila javnosti povodom kritika o tome da je podvrgnuta estetskim zahvatima na licu.

Kako bi dokazala da su te tvrdnje netačne, Adriana je podelila fotografiju bez šminke na kojoj se vidi umorno lice mame koja brine o tinejdžerima i aktivnom dečaku, jednogodišnjaku koji uči da hoda i tri psa.


Ova fotografija je usledila nakon što je Adriana prošle nedelje bila prisutna na crvenom tepihu na premijeri filma "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" u Los Anđelesu.

Iako je nosila crnu haljinu sa crvenim dezenima, pažnju javnosti su privukle spekulacije o njenom licu. Naime, mnogi su pretpostavljali da je manekenka imala estetske zahvate na licu, posebno zatezanje.

Republika

Foto: instagram/andrianalima/printscreen

Ovako ona izgleda bez šminke

 


Adriana je odlučila da se oglasi i objasni da je njeno umorno lice posledica brige o svojoj porodici, što je zaista pohvalno. Ona je majka troje dece - sina sa sadašnjim partnerom Andreom Lemersom i dve ćerke sa bivšim suprugom Markom Jarićem. Nakon pet godina braka, par se razveo 2014. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima radi svoje dece.


Inače, Adriana se nedavno vratila na pistu kao model za brend Victoria's Secret, što je razveselilo njene fanove širom sveta. Ova prelepa Brazilka i dalje je jedna od najtraženijih manekenki u svetu mode, a njena lepota i harizma su nešto što se ne može osporiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading