DANIJELA DIMITROVSKA POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE: Žene joj se DIVE, za ovo je trebalo hrabrosti (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

18.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazala je koliko je lepa i bez šminke

DANIJELA DIMITROVSKA POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE: Žene joj se DIVE, za ovo je trebalo hrabrosti (FOTO)

Foto: Ata images

Danijela Dimitrovska važi za jednu od najlepših manekenki. Ona je ušla u svet modelinga od svoje 16. godine, te je napravila nezapaćene uspehe. 

Sada je sve češće možemo videti kako podiže svest o prirodnoj lepoti, samim tim je sve češće možemo videti kako ona izgleda bez šminke.

Nema ko nije oduševljen njenim prirodnim izadnjem.

 

Sada je svima jasno da je ova žena prelepa i da je najbitnije negovati se kako bi se očuvala koža. Ipak, ne krije da i botoks ima veliku ulogu u besprekornom izgledu kože

- Imam 36 godina i smatram da, kada je pravi trenutak i odlučite i posavetujete se sa dobrim lekarom, botoks i te kako može da da dobar efekat - iskrena je Dimitrovska, koja je na kraju dodala da nikako ne smemo zaboraviti uticaj ishrane na kožu lica.

Prelepa manekeka nije sebična kada je reč o savetima negovanja. Istakla je više puta da je sama masaža lica veoma bitna kako bi se održala elastičnost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading