NEVIĐENA TRANSFORMACIJA ĐILASOVOG KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA: Obradović sigurniji na prajdu, nego na molebanu

Autor:

Vesti

16.11.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj nekadašnji član Ekonomskog saveta DSS, čuven po nacionalizmu, rusofilstvu, tradicionalizmu, izveo nezabeležen ideološki zaokret priznanjem da mu je bilo bezbednije na Paradi ponosa nego na bogosluženju

NEVIĐENA TRANSFORMACIJA ĐILASOVOG KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA: Obradović sigurniji na prajdu, nego na molebanu

Foto: Printscreen/newsmaxadria

Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja" koji predvodi SSP Dragana Đilasa, napravio je naprasni politički zaokret.

Obradović, nekadašnji član Ekonomskog saveta DSS, čuven po nacionalizmu, rusofilstvu, tradicionalizmu, izveo je dosad nezabeleženu ideološku transformaciju pošto je praktično priznao da se bolje osećao na prajdu, nego na molebanu (?!).

Obradović je ovaj prevrat demonstrirao u emisiji Pregled dana na Newsmaxadria, koja posluje u okviru medijske grupacije tajkuna Dragana Šolaka, poslovnog partnera Đilasovog. 

- Bili ste sinić na Evropajdu sa sa suprugom i troje dece. Kako je bilo? Je li vam prijalo? Je li to bila jedna pristojna, lepa šetnja, jeste li se osećali bezbedno? - upitala je voditeljka, na šta je Đilasov kandidant za gradonačelnika odgovorio: 

- Osećao sam se bezbedno. Bilo je loše vreme, to je možda bilo malo otežavajuće. Zaista, moram da kažem da sam se osećao bezbedno, inače ne bih išao sa troje male dece

A onda je na pitanje gde je bio bezbedniji - na prajdu ili na molebanu, priznao: 

- Na prajdu

 

Obradović je poslanik u aktuelnom skupštinskom sazivu i član je poslaničke grupe "Pravac Evropa". U parlament je, inače, ušao baš na predlog Đilasovog SSP, koji ga je i predložio za kandidata za gradonačelnika Beograda u razgovorima sa ostatkom opozicije. A, na prethodnim beogradskim izborima bio je član tima tadašnjeg kandidata za gradonačelnika Vladete Jankovića (Ujedinjeni za pobedu Beograda).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

16.11.2023 11:45

KAKAV GMAZ ,PO ĆUŠI SE VIDI DA JE DUPLJAK.