PRVO OGLAŠAVANJE GLUMICE TERA SUZE NA OČI: Dženifer Aniston se javno oprostila od Metjua Perija, reči SLAMAJU SRCE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica rasplakala svoje pratioce emotivnim rečima upućenim pokojnom prijatelju!

PRVO OGLAŠAVANJE GLUMICE TERA SUZE NA OČI: Dženifer Aniston se javno oprostila od Metjua Perija, reči SLAMAJU SRCE! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscrreen, Myung Jung Kim / PA Images / Profimedia

Poslednjih nekoliko nedelja Dženifer Aniston glumica iz čuvene serije "Prijatelji", bila je u suzama zbog gubitka svog kolege i prijatelja Metjua Perija. Glumica, koja je tumačila ulogu Rejčel u seriji, se oglasila na svom Instagram profilu i oprostila od dragog Čendlera.

 - Čoveče, ovo je duboko preseklo. Bio je suludi talas emocija, koji nikad ranije nisam osetila, morati da se oprostimo od našeg Matija. Svi smo doživeli gubitak u periodu našeg života, gubitak života ili ljubavi. Biti u stanju da zaista sednete u ovoj tuzi omogućava vam da osetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste voleli nekog toliko duboko. On je bio deo našeg DNK-a. Uvek je bilo nas šest. Ovo je bila odabrana porodica koja je zauvek promenila tok onoga ko smo bili i kakav će biti naš put. Za Metjua, on je zna da voli da zasmejava ljude. Kako je i sam rekao o sebi, ako ne čuje smeh mislio je da će umreti. Njegov život je bukvalno zavisio od toga. i dečko je uspeo u tome. Sve nas je nasmejavao. Nasmejavao lako. U nekoliko poslednjih nedelja prolila sam se zbog našij poruka. Smejanje, plakanje i smejanje opet. Sačuvaću ih zauvek. Našla sam jednu poruku koju mi je poslao jednog dana iz čista mira i sve govori(Pogledajte sledeću sliku). Mati, toliko te volim i znam da si potpuno miran sad i bez bola. Razgovaram sa tobom svaki dan, poenad te skoro čujem kako govoriš: "Možeš li biti luđa?". Odmori mali mali brate, uvek si mi ulepšavao dan - glasila je poruka koju je Dženifer napisala. 

 

 

Podsetimo, Peri je preminuo u oktobru prošle godine u svom domu u Los Anđelesu od posledica davljenja. Njegovo beživotno telo pronađeno je u džakuziju, a njegova smrt je potresla svet i ostavila prazninu u srcima njegovih kolega i prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading