SVI SU MISLILI DA SU "PRIJATELJI"... Metju Peri u svojoj autobiografiji RASKRINKAO DŽENIFER ANISTON!

Autor:

Zabava

12.11.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knjiga pokojnog glumca, koja uskoro stiže i u Srbiju krije mnoge tajne!

SVI SU MISLILI DA SU "PRIJATELJI"... Metju Peri u svojoj autobiografiji RASKRINKAO DŽENIFER ANISTON!

Foto: YouTube/Printscrreen, Myung Jung Kim / PA Images / Profimedia

Američki glumac Metju Peri, koji je 28. oktobra nađen mrtav u hidromasažnoj kadi pored bazena u dvorištu vile koju je iznajmljivao u Los Anđelesu, prošle godine je u svojoj autobiografiji "Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar" otkrio pravi razlog kraja čuvene serije. Naime, iako se činilo da je snimanje "Prijatelja" spontano privedeno kraju, jedan od najomiljenijih likova Čendler Bing, kog je tumačio Peri, u svojim memoarima je napisao da je Dženifer Aniston zapravo bila ta koja je htela da se serija što pre završi. Glumica koju su svi obožavali kao Rejčel iz omiljene serije, želela je da se posveti filmskoj karijeri.

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri u autobiografiji izneo mnoge detalje do tada nepoznate javnosti

 

 

- Istina je da smo svi bili spremni da serija bude gotova. Za početak, Dženifer Aniston je odlučila da više ne želi da učestvuje, a kako smo svi donosili odluke kao ekipa, to je značilo da svi moramo da prestanemo - napisao je glumac u svojoj knjizi i dodao:


- Ona je htela da snima filmove, a ja sam tokom snimanja serije, radio i filmska ostvarenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Prijatelji" su pokrenuli karijere svih glumaca iz hit serije

Glumac je takođe naveo da su svi likovi u suštini bili srećni na kraju serije i da to nikome više nije bilo interesantno jer "niko ne želi da gleda gomilu srećih ljudi koji rade srećne stvari".


- Šta je u tome smešno - zapitao se na kraju. 

Inače, čuvena šestorka koju su činili Metju, Lisa Kudrou, Dženifer, Kortni, Leblank i Švimer bili su manje-više nepoznati pre kultne serije, koja se prikazivala od 1994. do 2004. godine, a "Prijatelji" su im doneli svetsku slavu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading