SMRT METJUA PERIJA OBAVIJENA VELOM MISTERIJE: Novi detalji kriju ISTINU, lekari u šoku!

Autor: P. R.

Zabava

06.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Čendler iz serije "Prijatelji" umro od srčanog udara, to bi se odmah videlo i odmah bi se znalo šta je uzrok smrti!

SMRT METJUA PERIJA OBAVIJENA VELOM MISTERIJE: Novi detalji kriju ISTINU, lekari u šoku!

Foto: Tanjug/AP

Glumac Metju Peri, koji je igrao čuvenog Čendlera u kultnoj seriji "Prijatelji", sahranjen je u subotu na groblju u Los Anđelesu, nedelju dana nakon što je iznenada preminuo u svojoj kući, međutim, uzrok smrti i dalje nije poznat.

Naime, Peri je pronađen mrtav u đakuziju prošlog vikenda, a pre nekoliko dana objavljeni su toksikološki nalazi koji su pokazali da poznati glumac nije konzumirao fentanil ili metamfetamin, što je bilo jedno od prvih sumnji. Međutim, i dalje se čeka detaljan test koji bi trebalo da pokaže da li je u trenutku smrti imao još neke nedozvoljene supstance u telu.

Republika

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Metju Peri

Bivši medicinski islednik Njujorka, dr. Majkl Baden, oglasio se povodom ovog slučaja i za američke medije izjavio da je čudno što uzrok smrti još uvek nije poznat. Prema njegovim rečima, da je Peri umro od srčanog udara, to bi se odmah videlo i odmah bi se znalo šta je uzrok smrti.

On je takođe dodao da je moguće da je glumac, s obzirom na to da je pronađen u đakuziju, preminuo od utapanja ili čak toplotnog talasa. Ipak, Baden je naglasio da je sigurno da je Peri preminuo prirodnom smrću, imajući u vidu njegovu zdravstvenu istoriju.

Republika

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Metju Peri Čendler Prijatelji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading