ODUŠEVILA PRATIOCE! Evo gde UŽIVA Ana Ivanović

Autor:

Sport

12.11.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ivanović promenila destinaciju

ODUŠEVILA PRATIOCE! Evo gde UŽIVA Ana Ivanović

Foto: Instagram.com/anaivanovic

Ana Ivanović oduševila je svoje pratioce na društvenim mrežama novim fotografijama koje je podelila sa svojim fanovima. Nekadašnja srpska teniserka, koja je nedavno postala majka trećeg deteta, ne prestaje da putuje sa svojom porodicom. Ovog puta je posetila Barselonu, a svojim izgledom i energijom očarala je mnoge.

 

Srpska teniserka je objavila fotografije iz poznatog španskog grada, a komentari njenih pratilaca samo se nižu. Ana je u odličnoj formi, a mnogi joj zavide na njenom mladalačkom izgledu. Njeni fanovi su oduševljeni što i nakon rođenja trećeg deteta ona ne prestaje da se bavi sportom i putuje.

 

Nekada najbolja teniserka sveta, posle završene profesionalne karijere posvetila se porodici. Takođe, pokrenula i svoju kozmetičku liniju, koja je veoma popularna. 

Pre odlaska u Barselonu, Ana je bila neko vreme u Srbiji sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom. Oni su u srpskoj prestonici u više navrata uhvaćeni u noćnokm životu, a snimak Bastijana sa srpskom zastavom obišao je svet. 
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading