ŠTA TO JEDE ANA IVANOVIĆ PA JE I DALJE OVAKO VITKA?! Zavirite u tanjir nekada najbolje teniserke sveta

Autor:

Sport

09.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na liniju joj sedam godina od penzionisanja nisu uticala ni tri porođaja.

ŠTA TO JEDE ANA IVANOVIĆ PA JE I DALJE OVAKO VITKA?! Zavirite u tanjir nekada najbolje teniserke sveta

Foto: Instagram.com/anaivanovic

Ana Ivanović završila je tenisku karijeru pre nepunih sedam godina, ali i dalje izgleda savršeno kao kada je bila prva na svetu i osvojila Rolan Garos. U međuvremenu se porodila tri puta i u braku sa nemačkim fudbalskim asom Bastijanom Švajnštajgerom dobila tri sina, poslednjeg maja ove godine. Međutim, ni ta trudnoća, kao ni prethodne dve, pa ni prestanak aktivnim bavljenjem sportom nisu uticali na njenu liniju.

Foto: Instagram.com/anaivanovic

 

Zato se svi pitanju koja je Anina tajna, a ona leži u redovnim treninzima, ali i zdravoj ishrani. Šta jede Ivanovićeva redovno deli sa svojim pratiocima na isntagranu, a poslednji obrok koji je "servirala" na Instastoriju bio je odreza lososa u očigledno maslinovom ulju koji jede kineskim štapićima. Pre samo nekoliko dana Ana je podelila sa svojim pratiocima kako jede avokado na tostu za doručak tvreći da u tom obroku ima svih potrebnih vitamina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Poslednjih godina avokado je popularan među stručnjacima jer slovi za "super hranu", zato što su brojne studije pokazale izuzetno povoljan uticaj ovog voća na zdravlje čoveka. 

Takođe, Ivanovićeva je jednom prilikom podelila repcept za vegeterijanski burger. Kako je pokazala u videu iz kuhinje, u njega idu paradajz, kiseli krastavčići, crvena paprika babura, zelena salata, šargarepa, krompir, luk i kajzerice koje možete zagrejati u rerni ili u tiganju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading