BASTI POKAZAO ROMANTIČNU STRANU! Evo kako je čestitao Ani rođendan

Autor:

Sport

06.11.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romantična čestitka za rođendan

BASTI POKAZAO ROMANTIČNU STRANU! Evo kako je čestitao Ani rođendan

Foto: Tanjug/AP

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Legendarni fudbaler Bastijan Švajnštajger zbog ljubavi prema sroskoj teniserki je naučio i srpski jezik. Nekadašnja teniserka danas slavi rođendan, a posebnu čestitku je dobila od supruga. 

Naime, on je na društvenim mrežama čestitao rođendan Ani, s kojom ima tri sina, i napisao joj je veoma romantičnu čestitku i to na srpskom, nemačkom i engleskom jeziku. 

 - Ljubavi moja, srećan rođendan, volim te puno - poručio je Basti. 

 

 

Osim što joj je čestitao rođendan, on se našalio sa Anom da će je ove godine konačno pobediti i u tenisu.

Pazi se, mislim da će se dogoditi ove godine, pobediću te u tenisu! Pa, uživaj, uživaj u poslednjim trenucima pre nego što se to dogodi - dodao je on. 

Ana je svoj rođendan provela u krugu porodice i prijatelja, a sigurno će se radovati i svim čestitkama koje su stigle sa svih strana sveta. Njeni fanovi su takođe iskoristili priliku da joj požele sve najbolje i da se prisete njenih sportskih uspeha.

Nekadašnja teniserka se povukla iz profesionalnog sporta 2016. godine, a od tada se posvetila svojoj porodici i drugim interesovanjima. Međutim, njeni fanovi se i dalje sećaju njenih velikih uspeha, poput osvajanja Rolan Garosa 2008. godine.

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su jedan od najpoznatijih i najomiljenijih parova u svetu sporta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading