ANA IVANOVIĆ LOMI TANJIRE, ŠVAJNI U EKSTAZI! Osvanuo snimak iz restorana u Beogradu - evo kakvo LUDILO SU NAPRAVILI! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.11.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je odlučila da svom suprugu prikaže čari Beograda i noćnog provoda u srpskoj prestonici, a očigledno mu se veoma dopalo.

ANA IVANOVIĆ LOMI TANJIRE, ŠVAJNI U EKSTAZI! Osvanuo snimak iz restorana u Beogradu - evo kakvo LUDILO SU NAPRAVILI! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/instagram/gastromagician

Slavni par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger trenutno su na odmoru u Beogradu sa svojom decom, a provod koji su imali poslednjih dana privukao je pažnju mnogih.

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbalski as Bastijan Švajnštajger, odlučili su da iskoriste vreme sa porodicom i prijateljima kako bi uživali u Beogradskom noćnom životu. Ovaj par je poznat po svom skladnom braku i želji da sačuva svoju privatnost, pa su retko viđeni u javnosti.

Ana je odlučila da svojem suprugu prikaže čari Beograda i noćnog provoda u srpskoj prestonici, a očigledno mu se veoma dopalo. Par je zajedno sa prijateljima odlučio da provede veče u jednom poznatom beogradskom restoranu na grčkoj večeri.

Tokom večeri, Ana je iznenadila prisutne tako što je počela da lomi tanjire, što je tradicionalni grčki običaj na ovakvim proslavama. Njihovoj veselju su se pridružili i Anin brat Miloš Ivanović i njegova supruga Dragana Džajić.

Ovaj provod je samo deo njihovog odmora u Beogradu. Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, koji su u maju ove godine dobili treće dete, jasno ističu važnost zaštite svoje privatnosti. Ana je nedavno izjavila: "Volimo da držimo do privatnosti i da zaštitimo decu. Oduvek sam bila introvertna i volim da imam svoju privatnost. Kroz godine sam imala osećaj da su se moje reči prenosile na pogrešan način. Nisam imala strah od kamere, ali nikada se pred njima nisam osećala prijatno."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading