MOLER OTKRIVA ODLIČAN TRIK KAKO DA SE REŠITE BUĐI I VLAGE: Treba vam samo čašica ovog proizvoda blizu mesta je gde fleka!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.11.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste probali nešto poput ovoga?

MOLER OTKRIVA ODLIČAN TRIK KAKO DA SE REŠITE BUĐI I VLAGE: Treba vam samo čašica ovog proizvoda blizu mesta je gde fleka!

Foto: shutterstock

Jedna od najčešćih problema doma je vlaga i buđ. Ova pojava, koja je prisutna u mnogim domovima, izaziva brojne polemike. Dok jedni tvrde da su vlaga i buđ opasni po zdravlje ljudi, drugi smatraju da nema razloga za brigu. Ipak, jedno je sigurno - prostorije u kojima se nalaze vlaga i buđ ne mirišu prijatno i mogu biti ne samo estetski neprijatne, već i opasne po zdravlje.

Kada se u prostorijama javi vlaga, zidovi postaju prekriveni požutelim flekama, sa kojih se često ljušti boja, a uglovi su prekriveni crnim površinama. Ova pojava nije samo estetski problem, već i znak da se na tim mestima razvila buđ. Buđ ne samo što nije dobrodošla u našim domovima, već je i izuzetno loša za udisanje.

Foto: youtube.com/Corey Binford

Vlaga i buđ na zidu kako je se rešiti

Rešenje za buđ


Kada primetimo ovakve promene u našim prostorijama, često se odlučujemo za kupovinu različitih proizvoda koji bi trebalo da reše problem sa vlagom i buđi. Međutim, mnogi od njih su veoma skupi, a neki ne daju željene rezultate. Takođe, neki se odlučuju da sami reše problem, pa na zidove nanose premaze protiv vlage, koriste varikinu ili nešto drugo. Čak ima i onih koji su primorani da fenom za kosu suše zidove. Međutim, postoji još jedno rešenje koje možda niste razmatrali - pesak za mačke.

Pesak za mačke, koji se može nabaviti u svakoj prodavnici kućnih ljubimaca, može biti odlično rešenje za problem sa vlagom i buđi u kući. Ovaj pesak ima sposobnost da upija vlagu iz vazduha, tako da se može staviti u prostoriju u kojoj se nalazi vlaga i buđ. Ipak, potrebno je redovno menjati pesak, kako bi imao efekta. Najbolje je da ga stavite u čaše i rasporedite blizu mesta gde je vlaga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading