POČIVA NA POSEBNOM MESTU! Detalji sa sahrane Metjua Perija će vam naterati SUZE NA OČI! Ispraćen uz OVU pesmu!

Autor:

Zabava

05.11.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac sahranjen je u petak, a sada su otkriveni novi detalji!

POČIVA NA POSEBNOM MESTU! Detalji sa sahrane Metjua Perija će vam naterati SUZE NA OČI! Ispraćen uz OVU pesmu!

Foto: Tanjug/AP, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Popularni glumac Metju Peri, zvezda serije "Prijatelji", sahranjen je u petak 4. novembra u Los Anđelesu. lužba i sahrana trajali su dva sata, a prisustvovali su mu samo najbliži članovi porodice i prijatelji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

Metju Peri je sahranjen na groblju "Forest lon" u Holivud hilsu, gde počivaju mnoge velike zvezde poput Majkla Džeksona, Keri Fišer i Lusil Bol. Služba i sahrana su trajali dva sata, a na njima su se okupili i njegovi "Prijatelji" - Lisa Kudrou, Dženifer Aniston, Dejvid Švimer, Met Leblank i Kortni Koks.

Na poslednjem ispraćaju slavnog glumca svirala je pesma "Don't Give Up" (Ne odustaj), koju izvode Piter Gabrijel i Kejt Buš. Ova pesma je svih onih koji se bore sa raznim oblicima zavisnosti. Poznato je da je glumac godinama imao probleme sa drugom i alkoholom.

Glumac je sahranjen na groblju, koje se nalazi preko puta studija Vorner bros. U ovom studiju se više od deset godina snimala čuvena serija, koja je proslavila Perija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kragujevcanka

16.11.2023 09:16

Volela sam seriju Prijatelji mnogo. Hvala za iskreno prijateljstvo, s obzirom da nema vise pravih vrednosti. A hvala Metju Periju na glumi. Cak bila zaljubljena u njega na platnu. Nek ga andjeli cuvaju.. A seriju gleda u i 1000 put. Prelepa serija za mene. Good buy Metti.