KO JE STAO NA PUT STRAŠNOM ZLOČINCU IZ ARANĐELOVCA? Sudilo mu se zbog UBISTAVA, zatvorskom kuvaru odgrizao uvo, zverski tukao policajce - pa mu presudio KOMŠIJA!

Autor: T.V.

Hronika

05.11.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija bio na prekretnici ili da ubije njega ili da sebi oduzme život zbog torture koju je godinama trpeo od Pavlovića.

KO JE STAO NA PUT STRAŠNOM ZLOČINCU IZ ARANĐELOVCA? Sudilo mu se zbog UBISTAVA, zatvorskom kuvaru odgrizao uvo, zverski tukao policajce - pa mu presudio KOMŠIJA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstcok

Ilustracija

Dvostruki ubica Dragan Gaston Pavlović iz Aranđelovca stradao je na kućnom pragu komšije Saše Radovanović, koji je prema kazivanju najrođenijih bio na prekretnici ili da ubije njega ili da sebi oduzme život zbog maltretiranja, ucena i torture koju je godinama trpeo od Pavlovića.

Radovanović je oduzeo život kanibalu iz Aranđelovca u noći između 4. i 5. novembra 2020. godine, kada je ispalio tri hica sa prozora svoje kuće i u grudi pogodio Pavlovića.

Radovanović je rekao svom ocu da pozove policiju i mirno sačekao hapšenje. U policiji i Tužilaštvu je priznao delo za koje se tereti i tvrdi da ga je ubijeni Pavlović više puta tukao i maltretirao.

Građani su ovog mesta, kako kažu, "prodisali" braneći njegovog ubicu rečima "nije imao drugog izbora, ovo je ubistvo iz očaja..."

Ko je bio Gaston iz Aranđelovca?

Republika

Foto: Printscreen

 

Jedan od vođa Delija, navijača Crvene Zvezde, 2016. godine odgrizao je uvo zatvorskom kuvaru u Kragujevcu iz razloga što nije bio zadovoljan posluženjem, zverski je tukao policajce.

Uhapšen je u Hrvatskoj sa kamionom punim droge zajedno sa takođe ozloglašenim navijačem Goranom Hajdukovićem Čupkom. 

U hrvatskom zatvoru, Gaston je bio sam u ćeliji, a na suđenja je dovezen pod  pojačanom kontrolom i sa lisicama na nogama i rukama. 

Hvalio se zločinima

- Golim rukama ubio sam kriminalca Dušana Markovića. Ubio sam i Fatmira A., ali sam za to oslobođen. U zatvoru sam proveo 15 i po godina, a od toga 11 u potpunoj izolaciji - rekao je pred sudom i šokirao prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading