VELIKA TUGA! GORE SVEĆE PORED MARKOVE FOTOGRAFIJE, A NJEGA VIŠE NEMA: Roditelji obišli mesto gde su im brutalno UBILI sina - zabeleženi potresni prizori

Autor:

Hronika

20.10.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neutešni roditelji su nakon tužne vesti da su ostali bez deteta odmah se uputili put Kipra gde je njihovo stradalo deto godinama živelo i radilo.

VELIKA TUGA! GORE SVEĆE PORED MARKOVE FOTOGRAFIJE, A NJEGA VIŠE NEMA: Roditelji obišli mesto gde su im brutalno UBILI sina - zabeleženi potresni prizori

Foto: Društvene mreže

Marko Mihajlović

Ožalošćeni roditelji Marka Mihajlovića (29) koji je nastradao početkom meseca u Limasolu na Kipru, obišli su mesto stradanja i zapalili sveću i ostavili cveće.

Naime, isprva se verovalo da ga je mladića slučajno usmrtio automobil koji je naleteo na njega dok je pretrčavao ulicu, međutim, ispostavilo se da je on ubijen.

Kako navode kiparski mediji, neutešni roditelji su nakon tužne vesti da su ostali bez deteta odmah se uputili put Kipra gde je njihovo stradalo deto godinama živelo i radilo.

- Roditelji, rođaci i prijatelji su u skromonoj ceremoniji posetili mesto stradanja Srbina gde su ostavili njegovu uramljenu fotografiju, koju su okruživale sveće i cveće - navodi jedan kiparski portal.

Podsetimo, obdukcija tela je pokazala da je Marko preminuo od teške povrede mozga i višestrukih telesnih povreda koje su bile pogubne za njega.

Nakon istrage, ispostavilo se da je Mihajlović ubijen u tuči koja se odigrala u jednom baru u Limasolu.

Kako smo ranije pisali, tuča je izbila nakon što se Marko posvađao sa svojom devojkom. Dvojica muškaraca, kiparski Grk i Gruzijac, intervenisala su kako bi zaštitila devojku. Mihajlović je izbačen iz bara, a potom su dvojica napadača premlatila Marka. U nastojanju da se odbrani, Marko je istrčao na ulicu gde ga je udario automobil. Vozač automobila je bio pod dejstvom alkohola i nakon saslušanja pušten je, dok su dvojici napadača određeni pritvor i optuženi su za ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading