CEO SVET JE ČEKAO NJIHOVU REAKCIJU! Glumci iz serije "Prijatelji" se OPROSTILI od Metjua Perija! EMOTIVNO!

Autor:

Zabava

31.10.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena petorka iz serije "Prijatelji" izdala zvanično saopštenje povodom smrti slavog glumca!

CEO SVET JE ČEKAO NJIHOVU REAKCIJU! Glumci iz serije "Prijatelji" se OPROSTILI od Metjua Perija! EMOTIVNO!

Foto: AP Terence Patrick

Slavni glumac Metju Peri, koji je stekao slavu kao Čendler Bing u seriji "Prijatelji", preminuo je nedavno u 55 godini života. Od njega su se oprostili mnogobrojni prijatelji i poznanici, a svi su čekali oglašavanje njegovih kolega iz serije, sa kojima je glumio deset godina. 

Republika

Foto: AP Rich Fury

Metju Peri

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer su izadli zajedničko saopštenje.

- Svi smo potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - naveli su glavni glumci iz "Prijatelja", Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer, u saopštenju za People.

Republika

Foto: AP Reed Saxon

Glumci iz serije "Prijatelji"

Podsetimo, Metju je iznenanada umro kad se utopio u džakuziju svog doma. Njegovo beživotno telo pronašao je njegov asistent, koji je pozvao Hitnu pomoć, ali kada su došli na mesto, samo su mogli da konstatuju smrt. Obdukcija je završena, ali se čekaju rezultati toksikoloških testova, kako bi se saopštio tačan uzrok smrti.

Od 1994. do 2004. godine snimili su deset sezona, proveli sate, dane i mesece na setovima, svih šestoro steklo je svetsku slavu, moglo bi se reći da su odrasli i sazreli zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading