NA PEVAČICU BAČENO PROKLETSTVO! Rada otkrila zbog čega joj ništa ne ide od ruke: Verujem u CRNU MAGIJU, neko mi PRIZIVA ZLO!

Autor:

Zabava

24.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović priznala da je na svim poljima nešto kočila i da zbog toga nije napredovala.

NA PEVAČICU BAČENO PROKLETSTVO! Rada otkrila zbog čega joj ništa ne ide od ruke: Verujem u CRNU MAGIJU, neko mi PRIZIVA ZLO!

Foto: Aleksandar Nalbantjan, Shutterstock

Rada Manojlović sigurna da je na nju bačeno prokletstvo, te da se zbog toga još uvek nije ostvarila u ulozi majke, a toliko dugo to želi. Kako i sama kaže, jasno je da su magije jake i da zbog toga nema sreće u ljubavi, kao i da zbog toga još uvek nije osnovala porodicu.


Naime, pevačica kaže da veruje u crnu magiju, kao i da je ona u velikoj meri zastuplejna na estardi, te da zbog toga ona ne može da napreduje već samo nazaduje. 
Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

- Crne magije baš ima dosta, ja u to verujem. Kao što se mi normalni molimo Bogu za neko dobro, tako neko moli da ti se nešto loše desi i priziva zlo. Mislim da je na mene bačena crna magija ili neko prokletstvo. Kada sam to shvatila nisam se plašila , nego sam se pitala šta je sa mnom ove dve godine. Kakve su to sile, šta me to koči na svim poljima i po pitanju karijere i po pitanju porodice i deteta. Nekako sam uspela da se čvrstom verom u dobro malo izdignem. Strpljivo sam čekala da mi se vrate moja dobra dela, znala sam da će Bog da me spasi od loših ljudi - rekla je Rada za Svet, te dodala da bi mnogo volela da se ostvari kao majka i da se nada da će se to desiti u sledećoj godini:

Republika

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

- Ako mi je suđeno da dobijem dete, desiće se to jednom, bila ja spremana ili ne.Volela bih da se to desi. Prvo bih volela da sada izdam album, pa da se desi taj neki gospodin, pa onda dete i sve ostalo. Mnogo ja tražim i očekujem od naredne godine. Čeznem da mi se to desi i naravno da mi treba ljubav, zagrljaj kao i svakom normalnom. Tek ove godine imam osećaj da sam, uzela život u svoje ruke.

Nakon toga Rada je priznala da su je mnogi savetovali da ode kod nekog vrača ili belog maga i da joj se skine prokletsvo.

- Govorili su mi mnogi da treba da posetim nekog vrača da mi skine crnu magiju pošto sam sigurna da je nešto bačeno na mene. Prosto je nemoguće da se toliko čovek trudi, a da mu ništa ne ide od ruke. Hvala Bogu u poslednje vreme sve polako dolazi na svoje mesto - rekla je Rada, a onda priznala kako se izborila sa anksioznošću:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rada Manojlović

- Otišla sam kod psihijatra, prepisao mi je top lek, a došlo ke dotle da sam prestala da spavam. Na porimer, imam sutra emisiju i n espavam celu noć jer sam usplahirena i uznemirena što ću sutra sersti novinare. 

Republika

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Rada Manojlović i Milan Stanković

Milan mi kaže: "Rado mi pravimo
 ovo dete, kao Skadar na Bojani"

Rada ne krije da je sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem u savršenim odnosima, te ističe da se njihov odnos nikada neće završiti, posto su sudbinski vezani.

- Mi smo raskinuli pre nove ere, još 2011, ali mislim da naš odnos ne može da prođe. Našu vezu vreme ne može da pregazi, nito novi trendovi da je bace u novi plan. Milan se zafrkava i kaže mi "Mi pravimo ovo dete kao Skadar na Bojani" - kaže pevačica i dodaje da bi volela da joj Milan napravi neku pesmu:

Republika

Foto: Instagram.com

Rada Manojlović i Milan Stanković pevaju

- Kažem mu "Daj mi uradi neki narodnjak kao što je pesma Dragane Mirkovićš "Umirem majko", ali on mi kaže da ne može. On je mnogo ispred vremena i u tim melodijama se ja ne pronalazim.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Rada Manojlović

Tata sve što kaže omaši, 
zato ga više i ne slušam

Rada ističe da je otac  nikada nije pritiskao niti je terao da se uda, a da zna da potajno želi unuče, ali što se kaže ne staje joj na muku. Što se karijere tiče, ona ističe da joj otac uvek omaši, i da radi sve suprotno njegovom ukusu.

- Tata me nikad nije pritisako za unuče, pošto zna da sam ja muškarac u našoj kući. Ništa vezano za karijeru ga ne slušam, jer sve što je rekao je promašio. On voli staru dobru dvojku, kad god on kaže da je dobra pesma, znam da od toga nema ništa, a kad mu se nešto ne sviđa, da to bude hit.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading