PROSLAVA VELIKOG JUBILEJA: Šest decenija radosti i tuge - FK MIP Majdan Požarevac!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požarevac se priprema za veliko slavlje.

PROSLAVA VELIKOG JUBILEJA: Šest decenija radosti i tuge - FK MIP Majdan Požarevac!

Foto: FK MIP Majdan Požarevac

Fudbalski klub MIP Majdan iz Požarevca u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Gradske fudbalske lige Požarevca, a prvi deo šampionata okončali su na četvrtoj poziciji sa izglednim šansama da se u nastavku šampionata bore za baraž koji ih može odvesti u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Dunav.

 

Požarevljani su zabeležili skor od osam pobeda, jednog remija i četiri poraza i u ovom momentu imaju 25 osvojenih bodova.

Klub iz Požarevca danas proslavlja veliki jubilej šest decenija postojanja, a tim povodom su se Požarevljani obratili i javnosti putem društvenim mreža:

- Veliki dan za naš klub! Proslavljamo 60 godina kluba, velike tradicije, velikih utakmica i igrača. Za sve ove godine klub je prošao mnoštvo lepih, ali i teških trenutaka. Želimo da se zahvalimo svakome ko je u bilo kom smislu pomogao klubu i u svakom trenutku bio tu za nas.

Foto: FK MIP Majdan Požarevac

60 godina postojanja

 

Fudbaleri MIP Majdana nalaze se na zasluženom odmoru, a nastavak borbe za bodove zakazan je za proleće naredne 2024. godine kada će Požarevljani u prvom susretu gostovati u Ćirikovcu ekipi Sloge 1932 od koje su na startu aktuelne sezone poraženi na svom terenu rezultatom 1:3.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading