BORBA ZA DUPLU KRUNU: Na krilima nekadašnje vedete Partizana, crveno-beli napadaju i kup trofej!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvenstvene borbe su okončane, ali lider šampionata još uvek nije otišao na zasluženi odmor.

BORBA ZA DUPLU KRUNU: Na krilima nekadašnje vedete Partizana, crveno-beli napadaju i kup trofej!

Foto: GFK Sloven Ruma

Iza fudbalera GFK Slovena iz Rume je polusezona iz snova. Ekipa koju na terenu predvodi sjajni Brana Ilić, nekadašnja vedeta beogradskog Partizana, prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina okončala je na liderskoj poziciji i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa najbolje startne pozicije.

 

Crveno-beli su tokom jeseni u 15 odigranih prvenstvenih mečeva zabeležili skor od 11 pobeda i četiri poraza, a sjajnim finišom u kojem su savladali gradskog rivala 1. maj (2:0), Železničar iz Inđije (2:1) i Omladinac iz Novih Banovaca (3:1) došli su u situaciju da u nastavak takmičenja ulaze sa četiri boda prednosti u odnosu na najvećeg konkurenta iz Inđije.

Istevremeno ekipa iz Rume želi da prvi deo šampionata okonča na najbolji mogući način, a kako bi u tome i uspela, neophodno je da u poslednjoj takmičarskoj utakmici slavi u Staroj Pazovi gde će gostovati ekipi Jedinstva u četvrtfinalnom susretu Kupa PFS Srema.

Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova

Rumljani maštaju u duploj kruni

 

- Kup PFS Srema, četvrtfinale:

Jedinstvo (Stara Pazova) - GFK Sloven (Ruma)

Stadion: FK Jedinstvo, Stara Pazova

Datum: Subota, 25. novembar

Početak: 13 časova

Treba napomenuti da su dve ekipe istovremeno i rivali u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala. U aktuelnoj sezoni već su odigrali jedan zvanični susret i to na stadionu u Staroj Pazovi.

U okviru drugg kola, 19. avgusta GFK Sloven je ostvario ubedljiv trijumf rezultatom 3:0, a u listu strelaca su se upisali Milivoje Mariinković, Brana Ilić i Vladimir Jandrić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading