PRVO OGLAŠAVANJE MARKA DŽEKA NAKON OPTUŽBI ZA PEDOFILIJU: Tiktoker izneo DOKAZE da mu rade o glavi (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

28.11.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati influenser prekinuo ćutnju nakon skandaloznih optužbi da uznemirava maloletne devojčice!

PRVO OGLAŠAVANJE MARKA DŽEKA NAKON OPTUŽBI ZA PEDOFILIJU: Tiktoker izneo DOKAZE da mu rade o glavi (VIDEO)

Foto: Tiktok/ bojkovic.markomma, sundjerb0ba

Nakon što je srpski MMA Borac, Marko Bojković, u javnost izneo niz šokantnih optužbi da je poznati tiktoker Marko Milovanović, poznatiji kao Marko Džek, seksualno uznemiravao maloletne devojčice putem društvenih mreža, stupili smo u kontakt sa influenserom kako bismo saznali i njegovu stranu priče.

Naime, kako je Džek istakao za Republiku, radi se o klasičnom "spinovanju" priče, te optužio Bojkovića da mu smešta nešto što nije uradio, kao i da sve prepiske koje su iznete u javnost protiv njega lako mogu da se namontiraju.

- Na ovakve budalaštine neću da dajem odgovor jer odgovora nemam. Dečko nije normalan čim može ovako nešto da mu padne napamet da kaže. Do juče me je nazivao "bratom", pričao po dva sata sa mnom, a sada izmišlja ovakve budalaštine nenormalne zarad drame i slave jer drugog "kontenta" nema. Što se tiče prepiski koje su izašle, u pitanu je klasičan "spin", izmišljotina i laž. Sve to lako može da se namontira - ističe poznati influenser za naš portal, te nastavlja:

Republika

Foto: Republika TV

Marko Jack

Krivo mu je bilo što sam ga odbio za snimanje sa Nađicom koja skida gaćice i baca iz auta (kabrioleta) i što nisam hteo javno da sparingujem sa drugim osobama. Ucenjivao me je i proganjao! Zapretio mi je da ako ne nastavimo da snimamo zajedno klipove da cu zažaliti: "Hteo si dramu, dobio si dramu"... Eto, to to je rekao. Dečko laže "200 na sat", ja se ograđujem od svega ovoga, blokiran je svuda i ne želim da imam nikakav kontakt sa njim. Ako bih ga sreo uživo, ne bih ga ni pogledao! Zapitajte se da li ovo priliči jednom MMA borcu da radi ovakve stvari, da li je opsednut sa mnom, ne znam zaista - rekao je Džek za Republiku.

Republika

Foto: Tiktok/ bojkovic.markomma, sundjerb0ba

Marko Jack i Marko Bojković

On je, kako bi se oprao od cele priče, dostavio dokaze protiv MMA borca, te naveo da ga je do skoro uznemiravao i neprestano zvao na na mobilni telefon, da bi naprasno pokrenuo lavinu negativnih komentara na njegov račun po društvenim mrežama, pozivaju pratioce da ga bojkotuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Gaga

28.11.2023 16:25

Ovome se iz očiju vidi da je manijak.

Miloš

28.11.2023 21:05

Marko Jack je čovek od 33 godine, koji se viđa sa decom od 12 godina, grli se sa devojčicama, šta je on njima, da li je to normalno? Dečko je u Akva parku slikao klinke i govorio, niste loše, još samo da vam porastu grudi (neću da napišem tačno kako je nazvao, neće mi objaviti komentar).