ISPLIVAO DOKAZ PROTIV NAŠEG TIKTOKERA: Ovako je uznemiravao maloletnu devojku! ŠOK (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.11.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Marko Džek uznemiravao maloletnu devojku!

ISPLIVAO DOKAZ PROTIV NAŠEG TIKTOKERA: Ovako je uznemiravao maloletnu devojku! ŠOK (FOTO)

Foto: Republika TV

Marko Jack

Nakon što je srpski MMA Borac, Marko Bojković, u javnost izneo niz šokantnih optužbi da je poznati tiktoker Marko Milovanović, poznatiji kao Marko Džek, seksualno uznemiravao i spopadao maloletne devojčice putem društvenih mreža, na pomenutoj socijalnoj platformi oglasila se i jedna od navodnih žrtvi, koja je objavila prepisku sa kontroverznim influenserom.

- Ovo sam čekala.. Sada ću da vam objavim prepiske između Marka Džeka i mene. Pre svega, da naglasim nije čuo, Marko je konstatno po svojim "lajvovima" spominjao kako sam se ja njemu prva javila i kako sam ga smarala, a on dobro zna da sam ja maloletna i svašta mi je pisao - kazala je ona, te nastavila:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko Jack prepiske

- Odmah želim da se ogradim od te priča, ja nikada u životu nisam imala ništa Markom Džekom, nikad se u životu nisam videla s njim. Ovo što objavljujem je samo jedan deo. Inače, blokirao me je, baš bih volela da me odblokira, ali uspela sam dosta toga da sačuvam od prepsiki u kojima me uznemiruje. Bolest - istakla je mlada tiktokerka.

Kako se može videti u prepisci, devojka je otkrila svoje godište, na šta je Džek istakao da mu ono ne smeta, te je pitao da li njoj smeta što je on dosta stariji od nje.

Podsećanja radi, MMA borac Marko Bojković istakao je da su mu se nakon klipa koji je usnimio sa Markom Džekom, maloletne devojke počele javljati sa tvrdnjama da ih je 20 godina stariji tiktoker uznemiravao putem poruka i da se raspitivao o njihovom seksualnom životu.

- Ja sam ovde povodom situacije između mene i Marka Džeka koja se dešava u prethodnih par dana. Objavio sam stori gde su mene devojčice kontaktirale i pisale mi da im je on (Marko Džek) pisao i da ih je uznemiravao. Ništa od toga nisam znao kada sam ga zvao u svoj klip, znao sam samo da je on budala i da je lik koji je utripovan da je poznat, a da je samo predmet ismejavanja - rekao je MMA borac i nastavio:

Republika

Foto: Tiktok/ bojkovic.markomma, sundjerb0ba

Marko Jack i Marko Bojković

Mene je pogodilo jako iskreno kada sam saznao da je takav lik bio u mojoj emisiji, zato što, ja jesma i ovakav i onakav i volim da vređam ljude, ali što se tiče pedofilije i nasilja nad ženama, tu sam jako surov i to su neki moji principi i stavrno nikada ne bih mogao da prećutim tako nešto. Devojčice koje imau 11, 12 godina one ne gledaju nas poznate kao na likove s kojima bi da imaju nešto emotivno ili seksualno.

Sad, neki likovi koji imaju 33 godine, kao što je Marko Džek, iskorišćava to što ga devojčice prate i što mu pišu: "E, Marko, ti si super..."! On njih uvlači u konverzaciju i onda ih pita: "Kakv s*ks voliš?", "Da li si nekad imala s*ks"..... Alo, devojčicu od 12 godina da to pitaš? Pa to ne pitaš ženu odraslu, jer se to ne pita. On ih tu uvlači, i one naravno on im je malo zanimljiv pa malo nastave, a onda ga blokiraju. Ali, ja znam koje su njegove namere, i hvala Bogu ja nisam dobio informaciju da je neku devojku uživo napao ili nešto još gore, i nadam se da neću niakda to da čujem - rekao je popualrni MMA borac u svom obraćanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading