NEĆU DA ISPADAM JADNICA: Jelena Tomašević progovorila o RASKIDU sa Bosiljčićem!

Autor:

Zabava

28.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije želela da snimi svoj veliki hit da ne bi bila pogrešno shvaćena!

NEĆU DA ISPADAM JADNICA: Jelena Tomašević progovorila o RASKIDU sa Bosiljčićem!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Jelena Tomašević, poznata po snažnom vokalnom umeću i pop pesmama, otkrila je nedavno zanimljivu priču o tome kako je odbila numeru "Da mi je da mi se vrati", koja danas broji milionske preglede na platformi Youtube. Razlog za odbijanje pesme nije bio običan - Jelena je odbila pesmu zbog svog supruga, glumca Ivana Bosiljčića.

Jelena je otkrila da je pesma ponuđena u periodu kada su ona i Ivan bili raskinuli, te da je odlučila da je ne snimi iz ljubavi prema njemu.

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to - treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu", i pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi". Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš" - izjavila je pevačica, pa dodala:

Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala". Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?" - prisetila se Jelena.

 Međutim, nakon što su se ponovo pomirili, Ivan je čuo pesmu i bio oduševljen, pitajući je zašto je nije snimila.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević važe za jedan od skladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, ali malo ko zna da su u jednom trenutku čak i raskinuli. Nakon oko godinu dana veze, par je napravio pauzu od oko 12 meseci, da bi se potom pomirili i nastavili svoju priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading