NAJTEŽA GODINA JELENE TOMAŠEVIĆ: Ne može da preboli SMRT OCA, a evo šta kaže o suprugu Ivanu! (VIDEO)

Autor: P. R. / B, P. M.

Zabava

07.11.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena i Ivan su zablistali na jednom gradskom događaju, pevačica otvorila dušu za Republiku!

Popularna pevačica Jelena Tomašević pojavila se večeras na jednom gradskom događaju sa svojim suprugom Ivanom Bosiljčićem. Jelena je za Republiku otkrila kakav je Ivan kad popije, a on se ubacio i našalio. 

- Kad je neko veseo po prirodi, kad se oseća dobro, nije mu ni potreban alkohol da bi uživao, ali naravno da se desi da mi nazdravimo sa prijateljima - ispričala je Jelena.

- Ovo je idealna izjava za televiziju - dodao je on i nasmejao Jelenu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Tomaševićeva je početkom ovog meseca napunila 40. godina, a otkrila nam je kako ga je proslavila.

- Rođendan sam proslavila u krugu prijatelja i porodice, znate da mi je ovo bila najteža godina do sada, odlučila sam da ne pravim velika slavlja, nego da ga obeležim sa porodicom i prijateljima - rekla je pevačica, pa otkrila da li se nešto promenilo nakon ulaska u petu deceniju:

- Osećam se isto, samo neka ovako nastavi - dodala je ona.

Podsetimo, pevačici je u junu preminuo otac, za kog je bila mnogo vezana. Ovo je prvi rođendan koji je slavila bez njega, a Ivan joj je 1. novembra uputio emotivnu čestitku.

- Uvek se seti da si hrabrija nego što veruješ da jesi, da si jača nego što ti se čini, pametnija nego što misliš i duplo lepša nego što si ikad mogla da zamisliš da ćeš biti. Srećan ti rođendan, lepoto, dobrodošla u četrdesete - napisao je Bosiljčić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading