DA LI JE OVO REŠENJE MISTERIJE?! Miško Ražnatović zagonetkom otkrio gde FILIP PETRUŠEV NASTAVLJA KARIJERU!

Autor: M. M.

Sport

27.11.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac potpisao.

DA LI JE OVO REŠENJE MISTERIJE?! Miško Ražnatović zagonetkom otkrio gde FILIP PETRUŠEV NASTAVLJA KARIJERU!

Foto: www.profimedia.rs

Filip Petrušev vraća se u Evropu nakon kratkog boravka u NBA ligi! Ali, to neće biti u redove Crvene zvezde Meridianbet kao što su se njeni navijači nadali, a sudeći barem po objavi njegovog menadžera Miška Ražnatovića.

Srpski reprezentativac,naime, potpisaće za Olimpijakos, što je večeras postalo dosta izvesnije. To je putem svog naloga na društvenoj mreži "X" potvrdio njegov agent Ražnatović, koji je objavio sliku na kojoj se može videti let "Junajted Erlajnsa" za Atinu.

 

 

Inicijalnu informaciju plasirao je američki novinar Adrijan Vojnarovski, koji je saopštio da je Sakramento odlučio da otpusti Petruševa, odnosno da je Olimpijakos najbliži da ga dovede nudeći mu trogodišnji ugovor. 

O toj temu govorio je i predsednik Crvene zvezde Meridianbet Nebojša Čović.

- Čuo sam da je to Olimpijakos, da su dali veoma, veoma pristojnu ponudu. Petruševu su vrata Crvene zvezde otvorena i sada, ali to je njegova odluka i odluka njegovog menadžera. Da ne bi bilo zabune, Miška Ražnatovića, pa neka odlučuje. Bez ikakve ljutnje, došao – ne došao. Petrušev je dobro radio kod nas, bio je posvećen, odličan momak. Mislim da je preuranjeno ušao u neke stvari, ali to su njihove odluke - rekao je Čović u podkastu “Miljanov korner”.

Pre odlaska u NBA ligu, Petrušev beležio 8,5 poena i 3,8 skokova u proseku u Evroligi po meču, a odigrao je ukupno 56 utakmica.

Nedugo potom oglasio se i Olimpijakos, koji je potvrdio dolazak Petruševa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading