DETALJI MAKLJAŽE NA SENJAKU: Vozač kombija makazama nasrnuo na taksistu, pa dobio udarac u glavu!

Autor:

Hronika

27.11.2023

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin vozača taksija oglasio se kako bi ispričao šta se desilo i razjasnio situaciju.

DETALJI MAKLJAŽE NA SENJAKU: Vozač kombija makazama nasrnuo na taksistu, pa dobio udarac u glavu!

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Danas je na Senjaku došlo do incidenta između vozača kombija i taksiste, a video-snimak tuče postao je viralan na društvenim mrežama, pregledan više od 350.000 puta. Međutim, sin vozača taksija oglasio se kako bi ispričao šta se desilo i razjasnio situaciju.

- Poštovanje, ovde taksistin sin. Pošto vidim da ima puno stručnjaka u komentarima želim da razjasnim šta se desilo. Žena se mimoilazila sa taksijem i nije mogla da prođe iako je imala 30 centimetara sa obe strane i moj otac je izašao da je navede da prođe što je smetalo momcima iz kombija jer im se žurilo i nisu mogli da prođe -  započinje ovaj momak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Prema njegovim rečima, dok je njegov otac stajao na ulici, momak iz kombija mu je dobacio "majmune".

- Moj otac čim mu je prišao da vidi o čemu se radi dečko koji je sedeo do prozora je krenuo da ga ubode makazama za lim, a dečko u sredini mu je opsovao majku (bilo ih je trojica). Moj otac je izgubio majku kao beba i nije hteo da trpi uvrede i iz samoodbrane je udario u glavu ovog bližeg njemu. Oni su izašli razmenili i potukli se što se vidi na snimku i svako je otišao svojim putem - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading