OMLADINA NAVIJA DOK SE DEVOJKE MAKLJAJU: Okupljeni vrište, udarci lete na sve strane... DRAMATIČAN SNIMAK OKRŠAJA U GARAŽI (VIDEO)

Autor:

Svet

08.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi da je situacija izmakla kontroli.

OMLADINA NAVIJA DOK SE DEVOJKE MAKLJAJU: Okupljeni vrište, udarci lete na sve strane... DRAMATIČAN SNIMAK OKRŠAJA U GARAŽI (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/X/@VIDEOSIRISH

Uznemirujući snimak tuče dve devojke na jednom parkingu privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Naime, na popularnoj društvenoj mreži "Iks", ranije poznatoj kao "Tviter", osvanuo je snimak tuče dve devojke u jednoj parking garaži. Čini se da je do fizičkog obračuna došlo usred svađe između devojaka, a u pozadini se čuju navijanje i uzvici omladine koja je prisustvovala ovom incidentu.


Na snimku se vidi da je situacija izmakla kontroli, a devojke su se međusobno udarale pesnicama, čupale za kosu i padale jedna preko druge. Jezivo je videti kako glave udaraju u parkirane automobile dok se devojke bore. Srećom, u jednom trenutku se pojavljuje stariji muškarac koji pokušava da smiri situaciju i razdvoji devojke. Međutim, njegovi napori su bili uzaludni jer su se devojke nastavile tući.

 

 


Iako nije poznato gde i kada se ovo dogodilo, mnogi komentatori su primetili da većina učesnika na snimku ima engleski naglasak, što navodi na zaključak da se incident verovatno dogodio u Engleskoj. Ovakvi slučajevi nasilja među mladima su zabrinjavajući i treba raditi na prevenciji i rešavanju takvih situacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading