OTAC ALEKSANDRA KOJI JE TETKU SPALIO ŽIVU BIO TELOHRANITELJ POZNATOG RUMUNSKOG MILIONERA: Otkriveno zbog čega je dobio otkaz

Autor:

Svet

08.11.2023

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je za rumuskog milionera radio 2009. godine i učestvovao je u obračunu sa poznatim mafijaškim klanom Geamanu.

OTAC ALEKSANDRA KOJI JE TETKU SPALIO ŽIVU BIO TELOHRANITELJ POZNATOG RUMUNSKOG MILIONERA: Otkriveno zbog čega je dobio otkaz

Foto: Profimedia, Facebook/Alexandru Ionut Popa

Aleksandar Popa (33), osumnjičen za svirepo ubistvo svoje rođake (54) koju je živu zapalio u zgradi u Bukureštu, doveden je u vezu sa poznatim rumunskim milionerom i bivšim političarem Džordžom Gigijem Bekalijem.

Prema informacijama, otac osumnjičenog, Marsel Popa, bio je jedan od telohranitelja poznatog biznismena iz Rumunije. Gigijev izjavio je da je Marsel radio za njega pre deset godina i da ga je otpustio jer nije bio porodičan čovek. Ipak, Gigijev automobil je pronađen zahvaljujući Marselovoj pomoći, nakon obračuna sa poznatim mafijaškim klanom Geamanu.

Džordž Gigij Bekali je rumunski biznismen i bivši političar, koji je uglavnom poznat kao vlasnik fudbalskog kluba FCSB. Bio je poslanik u Evropskom parlamentu od 2009. do 2012. godine, kada je osuđen na zatvorsku kaznu od tri godine zbog zloupotrebe državnog zemljišta. Nakon toga, postao je poslanik u rumunskom parlamentu, ali je i tu ostao samo nekoliko meseci pre nego što je opet osuđen i poslat u zatvor.

U ponedeljak, 6. novembra, Aleksandar Popa je zapalio svoju rođaku u hodniku zgrade u Burureštu. Prema nezvaničnim informacijama, motiv za ovaj zločin bio je želja za dobijanjem dvosobnog stana u vrednosti od 60-70 hiljada evra. Istražitelji su zaključili da je zločin bio planiran dugo vremena, ali da su se okolnosti promenile pa je ubistvo izvršeno u hodniku zgrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading