MASOVNI SLUČAJEVI DROGIRANJA U ENGLESKOJ POLICIJI! Pljušte otkazi na sve strane!

Autor:

Svet

04.11.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među 11 policajaca iz područja šireg Londona, među kojima su narednici ili policajci sa višim rangovima, bio je komandir Džulijan Benet, koji je ove nedelje dobio otkaz jer nije pristao da ide na test droge, iako je bio oslobođen optužbi da je konzumirao marihuanu kod kuće.

MASOVNI SLUČAJEVI DROGIRANJA U ENGLESKOJ POLICIJI! Pljušte otkazi na sve strane!

Foto: Tanjug/AP

Policija grada Londona ostala je bez 36 policajca narkomana za manje od tri godine, uključujući jednog koji je bio upotrebio gas za smejanje, preneo je "Miror".

Policajac Aron Smit sam je napustio posao nakon što je priznao da je udahnuo azotni oksid i uzimao kokain.

Među 11 policajaca iz područja šireg Londona, među kojima su narednici ili policajci sa višim rangovima, bio je komandir Džulijan Benet, koji je ove nedelje dobio otkaz jer nije pristao da ide na test droge, iako je bio oslobođen optužbi da je konzumirao marihuanu kod kuće.

Statistika za period od januara 2020. godine do novembra 2022. godine uključuje i slučaj policijskog službenika Vilijama Holiouka, koji je optužen za posedovanje kanabisa i oružani napad.

On je uhvaćen sa travom kod sebe, tri pendreka i leptir-nožem, zbog čega je odveden na krivični sud.

Takođe, još dvojica policijskih službenika su napustila posao nakon što su pala na testu za drogu.

Gradska policija dodala je da prilikom nasumičnog testiranja u 2023. godini, sedam od 968 testiranih policajaca bilo pozitivno, prenosi Tanjug.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading