NA ROMSKOJ SVADBI ROĐAKA BACILA KLETVU: Mladence je htela da "ZAKOPA" za ceo život, letale su TORTE, na kraju se OVO saznalo!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbio je ogroman skandal!

NA ROMSKOJ SVADBI ROĐAKA BACILA KLETVU: Mladence je htela da "ZAKOPA" za ceo život, letale su TORTE, na kraju se OVO saznalo!

Foto: youtube/printscreen/tlc uk

Romske svadbe važe za događaje koji su pravi spektakal. Pune sjaja, važe za jedne od najskupljih. 

Često broj zvanica beleži preko 150 ljudi, a sama svadba često bude obeležen burnim situacijama i neobičnim običajima.

U serijalu "Moja velika romska svadba" možemo videti kako one izgledaju u Americi, a sada smo imali priliku da zavirimo u dve romske svadbe u Americi.

Republika

Foto: youtube/printscreen/tlc uk

Njihove svadbe su glamurozne i pune sjaja

 


Stefani (19) i Amber-Lin (22) su dve rođake koje su se istog dana udale za svoje izabranike. Sve je bilo savršeno dok se na svadbi nije pojavila Dastina, bivša devojka i rođaka mlade Amber-Lin. Ona je odlučila da baci kletvu na mladence i uništi njihovu sreću. Usledio je haos i sukob, a malo je falilo da se dogodi i tuča. Ipak, rođaci su uspeli da izbace Dastinu sa svadbe, ali su problemi tek počeli.

 

Republika

Foto: youtube/printscreen/tlc uk

Odlučila je da baci kletvu na mladence

 


Naime, glasine su počele da kruže da se mlada tajno viđa sa bivšim mužem, što je dodatno uznemirilo mladoženju i narušilo atmosferu na svadbi. Mlada je bila uverena da je sve to istina i da je Dastina njena srodna duša. Sukob je bio neizbežan, a policija je morala da reaguje.

Kako se kasnije ispostavilo, bivša devojka Dastina je sve smislila kako bi se osvetila mladoženji i osvojila ga ponovo. Ipak, kada je istina otkrivena, mlada nije želela da čuje ništa od toga i sukob je bio neizbežan. Na kraju, Dastina je dobila ono što je želela, a duple svadbe su se završile samo kao jedna.

Romske svadbe su poznate po bogatstvu i velikom broju gostiju, ali i po skupocenim poklonima i novčanicama koje "lete" na sve strane. Ipak, ovo je samo jedna od svadbi koja je bila obeležena sukobima i neobičnim situacijama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading