ARINA JE SA 16 GODINA OSTALA TRUDNA: Ima dve devojčice, a reakcija njenih roditelja na dečiju trudnoću je UŽAS ZA SVE MAJKE I OČEVE U SRBIJI

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodila se sa 17 godina.

ARINA JE SA 16 GODINA OSTALA TRUDNA: Ima dve devojčice, a reakcija njenih roditelja na dečiju trudnoću je UŽAS ZA SVE MAJKE I OČEVE U SRBIJI

Foto: tiktok/printscreen/arinaxlc

Arina je ostala trudna sa 16 godina

Arina Lavrenteva Cerovac se upoznala sa sadašnjim mužem 2019. godine kada su se slučajno našli u istom društvu. Ona živi u Puli i imala je 16 godina kada je ostala trudna. Danas je mama dve devojčice. Na svom TikTok profilu otkrila je kako su reagovali njeni roditelji, ali i sadašnji suprug na ranu trudnoću.

- Zatrudnela sam sa 16 godina. Majka me je naterala da uradim test za trudnoću. Imala je majčinski instinkt i bila je u pravu. Tata je saznao odmah nakon nje i na naše iznenađenje stvarno su se radovali ulogama bake i deke. Jako sam im zahvalna što nas ohrabruju u našem odabiru da postanemo roditelji - rekla je ona u videu koji je začudio jedan deo korisnika TikTok - a.

Zapravo, mnogi su se stavili na njeno mesto i tvrde da bi ih se roditelji odrekli kada bi im se dogodilo ovako nešto.

- Divota, deca prave decu, mene bi bilo sramota da sam na tvom mestu - pisali su.

Foto: tiktok/printscreen/arinaxlc

Arina je postala mama sa 17 godina

Jedan komentar podstakao je i da odgovori na isti, naime neko je tvrdio da je tata dece sigurno završio u zatvoru jer je imao odnos sa maloletnicom.

- Otac moje dvoje dece i ja smo venčani 2024. biće četiri godine. Sud nam je odobrio venčanje iako sam maloletna - napisala je ona.

Potom je u još jednom videu objasnila kako je reagovao njen sadašnji partner na trudnoću.

- Kada je video test rekao mi je da je srećan što će postati mlad otac iako nije znao odakle da se priprema  za roditeljstvo. Dao je sve od sebe da mi bude podrška u prvom tromesečju. Zajedno je išao sa mnom kod ginekologa i pratio rast naše budeće Maše. Nedugo nakon toga me zaprosio i uz odobrenje roditelja venčali smo se dva meseca pre mog porođaja - rekla je ona.

Neki smatraju da je "propustila život", drugi da je samo važno biti srećan. Ipak, ona je očigledno srećna sa svojim partnerom i sada već dvoje dece. Nekoliko godina kasnije od prvog šoka i saznanja da je u drugom stanju, oni su i dalje srećni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading