KURAN, PREPARIRANA ŠKORPIJA I LAV IZ ZANZIBARA! Sve ovo se nalazi u stanu Jovane Jeremić: Ne optećujem se ČISTOĆOM, Pink je na prvom mestu!

Autor:

Zabava

02.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkrila šta se sve nalazi u njenom stanu!

KURAN, PREPARIRANA ŠKORPIJA I LAV IZ ZANZIBARA! Sve ovo se nalazi u stanu Jovane Jeremić: Ne optećujem se ČISTOĆOM, Pink je na prvom mestu!

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je za svoj stan na Dorćolu dala 200.000 evra. U dnevnoj sobi ima ogromnu sliku lava, kao svoj portret sa krunom na glavi. Zidovi su u zlatnoj boji, kao i preparirana škorpija. Kako je voditeljka istakla, čistoća stana  joj nije prioritet, jer se potpuno posvetila poslu.

- Ne opterećujem se da mi bude čisto u stanu. Meni je kuća na desetom mestu. Na prvom mestu mi je “Pink“ i moje emisije, na drugom Lea i njene obaveze, a na trećem samoj sebi da udovoljim: treninzi, ulepšavanje, garderoba, dok mi je stan tek tamo na desetom mestu. Moram da priznam da sam sav nameštaj dobila, ja ne bih imala para da opremim sve ovo. Stan sam platila 200.000 evra i ne bih imala novca da ga opremim, sad sigurno vredi oko 300.000 evra. Sve sam dobila na kompenzaciju, za reklamu. Odakle mi toliko novca u današnje vreme, jedino da sam bankomat - ističe Jovana i dodaje za "Blic":

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

- Imam prepariranu škopriju donetu iz Egipta. Imam i Kuran i Bibliju, jer sam kosmopolita. Žena koja gleda moj jutarnji program donela mi je sliku lava pravo iz Zanzibara. Stan je u centru grada i to je zapravo simbolika lava, jer lavovi vole sve što je skupo i centralno. Kod mene sve mora da bude kraljevski i kao na dvoru. Ponekad pomislim i da sam plave krvi, znam da zaslužujem najbolje.

U spavaćoj sobi je svilena posteljina u leopard printu sa velikim “Chanel” znakom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

- Kad bi tapeta lava progovorila, šta je sve video u ovoj spavaćoj sobi (smeh). Ne sme da priča ništa, to ostaje među nama (smeh). Da sam neka preljubnica, sad bih ispod dušeka mogla da sakrijem švalera. Ne jednog, nego dva. Toliko mesta ima. Dečko bi mi spavao na krevetu, a dva švalera bih sakrila ispod kreveta - govori Jovana i otkriva da je ćerku Leu upisala na balet:

- Lea voli Ariel princezu, to je njena omiljena junakinja. Voli da se doteruje, oblači haljine, stavlja krune na glavu. Skoro je počela da ide i na balet, opčinjena je. Prava je princeza, uživa u tome. Zaslužile smo sve. Dala sam joj mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

02.12.2023 18:42

Ne bih da zvučim bezobrazno Jovana malo dete je na prvom mestu, pa sve ostalo!