SFEROPULOS ZADOVOLJAN PRISTUPOM U NOVOM MESTU: Veoma dobra utakmica, kontrolisali smo dešavanja na parketu!

Autor: M. M.

Sport

27.11.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde Meridianbet nakon pobede protiv Krke u Novom Mestu (90:67).

SFEROPULOS ZADOVOLJAN PRISTUPOM U NOVOM MESTU: Veoma dobra utakmica, kontrolisali smo dešavanja na parketu!

Foto: www.profimedia.rs

Trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos izneo je utiske posle ubedljive pobede svojih izrabranika protiv Krke u Novom Mestu u okviru devetog kola AdmiralBet ABA lige.

Crveno-beli su savladali domaću ekipu rezultatom 67:90 i osamili se na vrhu regionalnog takmičenja na prvom mestu sa skorom 8-1, dok Krka ima dve pobede i sedam poraza. 

Izabranici Janisa Sferopulosa su na fenomenalan način otvorili utakmicu, što je bilo ključno u daljem toku duela. Stekli su gosti kapitalnu prednost već u prvom poluvreme, te Krka ni u jednom momentu nije uspela da priđe i ugrozi pobedu Zvezde Meridianbet. Tek u drugom poluvremenu, Krka je počela da pogađa. Ne toliko sa distance, koliko iz reketa. Uhvatili su pravi ritam domaći, ali su se držali na oko 15 poena razlike. Četiri minuta pre kraja razlika je bila 12 poena i baš kada se činilo da bi Krka mogla da učini završnicu neizvesnom, iskočio je Stefan Lazarević. Pogodio je bitne trojke, priključio mu se i Tobi, a meč je rešen.

- Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Pristup je bio na željenom nivou od početka meča. Poučeni iskustvom Mege, krenuli smo agresivno, iz dobre odbrane je stiglo samopozdanje za igru u napadu, pa smo kontrolisali dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg minuta. Zadovoljan sam prikazanim, sledi Efes - rekao je Sferopulos.

Zvezdu očekuje duel sa Efesom, u petak, 1. decembra, u okviru 11. kola Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading