ŽOC OTKRIO ZAŠTO FORSIRA VISOKE IGRAČE: Ostali smo samo sa pet spoljnih košarkaša! Odigrali samo dobro

Autor: M. M.

Sport

27.11.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana zadovoljan nakon trijumfa protiv Borca sa plus 45.

ŽOC OTKRIO ZAŠTO FORSIRA VISOKE IGRAČE: Ostali smo samo sa pet spoljnih košarkaša! Odigrali samo dobro

Foto: Starsport

Željko Obradović

Kada pobedite 101:56, onda razloga za nezadovoljstvo prosto nema, očigledno je bilo na pameti treneru Partizana Željku Obradoviću, koji je održao kratku konferenciju za medije nakon pobede protiv Borca u devetom kolu AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli su od početka meča imali ogromnu prednost, a najzaslužniji za trijumf bio je Tristan Vukčević sa 24 poena. 

- Nemam šta posebno da kažem. Odigrali smo dobru utakmicu od početka do kraja protiv tima koji igra strašno brzo. Utakmica je ispala tako. Sigurno imaju veći kvalitet i čestitao bih Dejanu Mijatoviću koji radi izvanredan posao. Do sada su odigrali sve dobro. Hvala svima što su došli i Borcu mom želim mnogo sreće u nastavku takmičenja - rekao je Obradović.

Na konstataciju novinara o činjenici da je veliki deo vremena igraosa tri visoka igrača, streteg crno-belih je objasnio razloge:

- Kada pogledate naš roster, vidite da smo ostali sa samo pet spoljnih igrača, zato smo igrali sa tri visoka igrača. To radimo na treningu kao opciju.

Jedno od pitanja je bilo vezana za još jednog Čačanina – Darka Rajakovića, koji obavlja sjajan posao u NBA ligašu iz Kanade Toronto Reptorsima.

- U poslednje vreme se nismo čuli, ali inače smo stalno u kontaktu. Čestitao sam mu kada je postao trener i pratim kada mi vreme dozvoljava. Želim mu sve najbolje - zaključio je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading